.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 194
    Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Казвах аз, ама никой не ме слушаше. Значи като не залагам и всичко познавам
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Отписаха ги защото не показват нищо блестящо до сега,
    еми, да, ама ще играят на финал ;Д, знаех си

Мега фен Аватара на Rakshy
    Реве ми се.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Реве ми се.
    Аха.

Да не говорим, че и [A]lliance паднаха 3 мача днес.

Симпатизирам на холандците, но бяха доста прехвалени. След мача с Испания не показаха нищо особено, а и не знам защо толкова се учудват всички, сякаш са паднали от Иран. Аржентинците не са кои да е.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Еми FUCK просто.. днес си говорихме с едни приятели за мача, правихме някакви повърхностни прогнози, аз бях за Холандия, по ред причини - начин на игра, креативност, сплав между млади и опитни играчи, страшен тактик на скамейката + две легенди в лицето на Клуйверт и Блинд, и най - вече ми е супер приятно да ги гледам... Та казах тогава " Аз съм за лалетата, обаче Аржентина ще бият " .. ся ме е яд, че бях за оранжевите бе .. жалко, Робен, Снайдер и РВП ще са на по 34 години в Русия 2018, надали ще са в такава форма като сега .. Едно голямо благодаря за Холандия, напълниха ми душата, особено мача им с Мексико ме хвърли в пълен екстаз, заедно с тях и Колумбия, това бяха отборите, които ще останат в съзнанието ми ..

Трябваше да си пази последната смяна, за да може да вкара Круул. Тоя скапан Хунтелаар нищо не направи, де*а тъпото дърво. Като изключим дузпата, която вкара това е най-ненужния играч. Ван Перси не спря да се затваря, се едно не искаше да играе с топката. Жал ми е, че Робен и Снайдер се раздаваха и накрая к*р. Е, разбира се не само те 2мата... Целия отбор се раздаваше и накрая жалкия късмет да ги предаде... За пореден път се убеждавам колко тъп спорт е футбола, дейба.

Мисля, че първата четворка ще бъде оформена така :
    1. Аржентина
    2. Германия
    3. Бразилия
    4. Холандия

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    За мен 2 ще е със сигурност 1, отново латиносите ще плачкат и ще бъдат пометени от вихрушката на маншафта..

За футбола никога не се казва "със сигурност". Точно сега както всички са екзалтирани от успеха на Германия над Бразилия, може да има изненади.

Reve vi se.. mene pitate li me 7-1 ama vse pak si bqh za Braziliq do krai..

Az kato cqlo pak nishto ne hvanah .. misleh che Holandiq shte biqt i pusnah za tqh✂

И аз така мислех, за т'ва ми се реве.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Мисля, че първата четворка ще бъде оформена така :
    1. Аржентина
    2. Германия
    3. Бразилия
    4. Холандия
    Нъцки. Германия - шампион!
    Пууу, дано да е интересен мачът. Не знам кой ми каза, че до момента на първенство, провело се в Южна Америка, нямало победител от Европа.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-12-2014 на 07:06

Защото всички европейци ги е страх да не ги избият побърканите местни.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Германия ще изкърти Аржентина, които се класираха с хиляди мъки до момента... Умопомрачително слабия Меси ли ще спре Немската машина? Или флегмата Игуаин? Ако стане нещо по-интересно пред вратата на Аржентина, то ще е създадено от Ди Мария (ако играе) и Агуеро, но и двамата не са във форма поради контузии.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Швабите ще плачат утре. Три гола на Лео Меси.

Повече от фен Аватара на takecare
    Дано Германия спечелят! Пък и като знам в Германия каква еуфория става, 100 процента ще обявят национален празник. Жалко, че не съм там по време на световното. Такава еуфория, такава подкрепа, каквато имат германците (и холандците междудругото), дори тук не може да се види.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от takecare Виж мнението
    Дано Германия спечелят! Пък и като знам в Германия каква еуфория става, 100 процента ще обявят национален празник. Жалко, че не съм там по време на световното. Такава еуфория, такава подкрепа, каквато имат германците (и холандците междудругото), дори тук не може да се види.
    Говори миии, знаеш ли колко ме е яд!
    Футболът е изведен в национална ценност, няма как да не те грабне настроението при вида на хилядите тениски, гирлянди, боядисани лица!

^^ Като цяло Меркел толкова държи на страната, че то просто е видимо. То да беше само по време на Световното. Такъв коледен базар, какъвто има в Германия, аз не съм виждала!

anonymous708973
    Guest
    Дааа!
    А карнавалът??

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от takecare Виж мнението
    Такава еуфория, такава подкрепа, каквато имат германците (и холандците междудругото), дори тук не може да се види.
    Отиди на концерт на Планета, ще видиш, че грешиш

^^ Там е ясно. Богоявление също е много почитан празник там, само че се среща само в Бавария и не знам къде другаде беше. Великден е супер сладко там със зайчетата.

То и в Бразилия футбола е огромна ценност, по-голяма и от в Германия, ама...

Ди Мария доколкото разбрах ще играе.

Мисля, че има само 3 изключения да спечели страна, която не е от континента, на който се провежда Световното (ако броим Америките като едно). В два от случаите е понеже в съответните континенти (Азия и Африка) няма подходящ претендент. Така, че си правете заключенията. Също така при евентуална победа на Аржентина букмейкърите биха спечелили милиони.

С или без Ди Мария, гаучосите падат. Хубав мач на Холандия, въпреки че проспах първото полувреме, буквално.

Аз честно казано за момент нямах надежда за Бразилия след контузията на Неймар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си