Цитирай Първоначално написано от Moneyweather Виж мнението
С всичко казано от теб съм съгласен, но виждам къде е проблема с ръста. Килограмите са от значение, но ръста със сигурност не е Ако знаеш как да скъсиш дистанцията ще си справиш. Има много бойци в тежката с ръст около 1.80. И те се справят доста добре.
Според мен, единствения от тези бойци, които визираш и го бива в скъсяване на дистанцията е Тайсън. От тогава не съм видял и един нисък боксьор в тежката, който да може да му стъпи на малкия пръст, от гледна точка на подвижност. Дори и на него обаче му беше трудно да скъсява дистанция срещу Ленокс Левис (тогава Тайсън беше далеч от прайм тайм-а си, но въпреки това, тогава беше в пъти по-добър и подвижен от сегашните ниски бойци). Стила на Левис е подобен на братята Кличко. До колкото знам, след последната си загуба Владимир започна да тренира с треньора на Левис и от тогава си изгради нов стил, основаващ се върху използването на jab-а и задържане на дистанция, от тогава е и непобеждаван.

Нисък боец има шанс срещу хора от калибъра на Кличко и Кубрат, (включвам Кубрат, защото и неговия стил включва честото използване на jab-a и задържането на дистанция срещу по-ниски боксьори) само ако има поне 80% от уменията на Тайсън в прайм тайма си, а дори и тогава ще му е трудно.