- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Против кръвосмешението. Why?
знам, че имаше такава тема, но искам актуализирани мнения. искам да се обосновете защо това е толкова 'гнусно, гадно, отвратително, неморално, ненормално и тн'. ( :
нито християнско.
За Бога, малко ли хора има на тоя свят, че баш с родата искате да се прокурвяте?
аре без цинизми, плс ( :
наскоро засякох епизод на доктор хаус, в който един мъж нещо спореше с жена си, че той не бе спасил тяхното дете, а някво друго ли, нещо тако'а и тоя каза: 'какво като е мое дете? нима биологичната ни връзка е на първо място и моето дете е по-важно от всички други?'. нещо такова. та, искам да кажа, че децата не са приоритет, особено когато имаш връзка с роднина. лесно можеш да осиновиш или да си направиш с друг. но не това е въпросът. дори не може да обясните защо е гнусно и неправилно.
щот в света ИМА и универсални неща
не ви прави "умни" или "мислещи" като поставяте всичко под въпрос
Може би просто защото е извратено ? В природата ти е заложено тези хора да не те привличат сексуално.
ти би ли чукала баща си?
защо това не би било гнусно и неправилно?
не изпитвам романтични чувства към баща ми.
кръвосмешението е може би най-голямото съвременно табу. предполагам знаете, че в миналото това е било често срещано явление при аристократичните родове и се е смятало за нормално. значи всичко опира до време, държава, религия и тн.
е помисли си що В МИНАЛОТО е било често срещано явление
а вече не е
и аз те питах нещо, а ти отговори по най-елементарния начин.
к'во очакваш?
а ти сигурно си много зряла и интелигентна, нали? ако нямаш какво да кажеш, скрий се тама, готви си манджичките и не ме товари с глупави коментари ( :
та, децата с някакви аномалии са последица, за която родителите знаят. както вече казах, решение има: осиновяват, правят си с друг, ако искат свое собствено. не това е темата обаче. а и колко деца с увреждания всеки ден се раждат при родители с 'некръвна' връзка?
на мен ми е интересно да чуя защо инцеста е толкова недопустим, а такива връзки скандализирани и осъждани. бях провокирана от тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...7#post11108627. и не, не смятам, че това е едно от 'универсалните' неща. ни най-малко пък. след като е толкова вариращо във времето, пространството и религията... ами не, не го смятам за ненормално.
е не виждам кво питаш
що предпочитам да спя с момичета, които не са ми кръвни роднини, а не ме кефи идеята да чукам сестра си ?
еми, деазнам
се ено да те питам що би предпочела да хапнеш дюнерче, а не лайно
превзета тема. сори.
Те понеже са имали избор преди за кого да се оженят и за кого не. Женели са се така, поради същата причина, поради която сега мюсюлманите и евреите го правят- за да остане златото в рода.
Нормалните хора не го правят, понеже не е прието да си влюбен в брат си/сестра си или братовчед си. Освен това рискът да имате дете с увреждане е много по-голям. И колкото и да ми обяснявате как няма да имате, повечето хора с възрастта си променят мисленето.
и в крайна сметка не разбрах дали би чукала баща си?
:}