.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Аз пък ще ти кажа, че сега е по-добре да си намериш нещо да правиш, а жените ги остави на втори план. Намери си някакво хоби (спорт, партита, наркотици или там каквото друго ти допада) и се задълбочи в него, съответно ще се събираш с хора със същите интереси и покрай вас ще се завъртят и момичета.

Най-важно е дори да ти пука за момичетата, да се правиш, че не е така. На твоята възраст те живеят с мисълта, че са малки принцеси и всички ги обожават. Пренебрегвай ги заради хобито си и ще ги побъркаш - няма да спрат да тичат по теб! Естествено, трябва да имаш и поносим външен вид, но и да си грозноват пак можеш да се уредиш.
    По-голяма тъпотия скоро не бях чувал.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Майничката Виж мнението
    По-голяма тъпотия скоро не бях чувал.
    Айде напиши нещо по-умно тогава, педалче малко, да ти еба майката тлъста
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Айде напиши нещо по-умно тогава, педалче малко, да ти еба майката тлъста
    Това ли ти е възпитанието?Да обиждаш ли ?
    Това че ще си намериш хоби/спорт въобще не ти дава гаранция,че покрай теб ще има повече момичета.И аз съм тренирал 13 години и кво?Момичета покрай теб винаги ще има.Ако ги подминаваш постоянно като малка гара и чакаш някоя да те заговори все ще ти се струва,че няма хора от противоположния пол около теб.
    Към автора.Трябва да започнеш да излизаш.Повече купони,повече барове и т.н.Заговаряйте,бъзикайте се с момичета,влизайте повече в контакти с момичета.В общи линии това е моя съвет.
    А към " ебача" отиди си забий една злобарка да се успокоиш малко,че като ти гледам повърхтностното мислене по-далеч от фитнес залата и обратно няма да стигнеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си