- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата са/сте такива?
А пък аз понякога се заглеждам в някакви хора, просто от скука. Може би правя същото впечатление. Това не ме прави странна. Нали?
Е нали все някаде трябва да гледаш нали ? Спокойно не си само ти така в автобусите аз така заглеждам дадено момиче и си мисля за съвсем други неща ...
Да "заглеждаш" някое момиче и да "гледаш" някое момиче са различни неща. А това със заговарянето в автобусите, на улицата, в магазина за мен е странно и не води до нищо пълноценно.
И по това определи че е студена и незаинтересована,а говори ли със нея,Не си че да кажеш че е такава.
Како започне да се държи по този начин тогава ще разбереш че тя е такава,всичко е в главата ти.
Каза че щом погледа и ти се е сторил студен си се отказал(След това си спрял да поглеждаш към нея),но тя може все още да е искала да се запознаете просто да не си момента/уловил усмивката и.
Всичко може да е станало, може дори да не се е усмихвала на теб накрая. А защо това ти е попречило да се запознаете ? Ето, не е била на кеф, а ти си бил шансът да и оправиш настроението. Ти самият едва ли со особено приветлив към всички.
Сериозно, момичетата често са нелогични. Не се опитвай да ги разбереш, просто го използвай тоя факт в своя полза.
Последно редактирано от SpiritInBlack : 01-09-2015 на 18:28