.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен Аватара на Falstad

Въпросче :)

Питанката ми е следната: Има ли значение за вас разликата във ръста между момче и момиче? Чувал съм отговори от фенове и в двата лагера.

ПС: Познатите ме одумват,че разликата с приятелката ми е почти 30 см...а тя е 1,73

Супер фен Аватара на JDeel
    Няма значение дали има значение за нас, има значение дали има значение за вас

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    един познат който е 1.90 и нещо (мисля че няма 2 метра), ходеше с една 1.50-1.55, можеше да бозае права
    не мисля, че има значение
    n00bs

Супер фен Аватара на sometimes_
    Стига мъжът да не е по-нисък, според мен няма проблем. Но не ме кефят двойки, в които жената е по-висока.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на an7raks
    Не, мен ме кефят нисичките.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма никакво значение. Ти ако слушаш какво казват хората от доста неща трябва да се лишиш в живота..

Голям фен Аватара на JuStElly
    Няма никакво значение, ако те се харесват, изобщо няма какво да им пука какво мислят хората и как изглеждат заедно..

Talking

Ако има любов, няма значение. Разликата с бившия ми приятел беше повече от вашата....

От мен мъж няма как да е по нисък.Но въпреки това винаги съм си падала по ужасно високи момчета
    Щом се обичате защо такива глупости като ръста ще ви притесняват.Стига момичето да не по високо всичко е перфектно
    А и 30 см разлика е нищо бившият ми беше 2 метра а аз 155 смятай . сегашният е малко по нисък от него ..

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Да, но аз мисля, че той има в предвид, че той е е ниският в случая.
    Ако наистина е така - не бива да те притеснява мнението на околните, а само чувствата помежду ви. Просто не е прието за "нормално" момичето да е по-високо от момчето и затова биха гледали странно или биха се подигравали. Но "нормалното" е глупава дефиниция, така че няма от какво да се притесняваш (:
    А повечето по-горе си противоречите.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Ако става дума за този за който си мисля.Момчето май е над 190 в не една тема го е споменавал

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    с краката върху раменете всички са равни
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си