Здравейте , сега ще ви разкажа моята история , с цел никой да не я повтаря и хората да се замислят
преди да правят нещо подобно !! И така аз съм на 17 , когато бях на 14 започнах да пуша марихуана.
Хората казват че не пристрастява но жестоко се лъжат.И така пуших беше ми много яко секи бен бях във
филма ! и така си пуших всеки ден от 14 годишен до 16 ! И когато бях на 16 един ден пропуснах да пуша
и тогава ми стана много гадно припаднах и ме откараха в болница , не си спомнях нищо , бях много обуркан
абе всичко което можете да си представите ! и така разбрах че сум пристрастен а преди не го мислех, мислех си че
мога да спра когато си искам и че нямам никакъв проблем ! но в болницата осъзнах че имам проблем !!
вече от 1 година съм трезвен не искам да докосна такова нещо повече ! мина време докато организма ми свикне
1 месец бях като напушен без да пуша . смис организма ми искаше трева защото бях пристрастен ! беше ми много
трудно през този период но слава богу мина ! сега сум щастлив ! написах тази тема за хората които пушат
и за хората които не искат да опитат !! не се занимавайте с това !! каквото и да ви казват радвайте се на живота
и не пробвайте такива неща! дано сум вразумил някого ! лек ден !!! дано темата ви е харесала