- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Очен лекар помощ бързо моля ви
Значи попринцип мислех че имам проблем с едното око и исках да отида на очен, обаче нашите си мислеха че се превземам и не ми дават да ходя но все пак отидох днес![]()
въпроса ми е как да си свия зеницата защото не трябва да разбират а ако ме видят така или ще се сетят или ще ме изкарат че съм на амфети хахахаххаа
Пс; няма как да не ме видят, затова трябва непременно поне малко да се свие
Ако не се лъжа, се продават капки а свиване на зениците по аптеките, иди и питай фармацевта, ще ти каже най-точно.
ок вече се прибраха и не знам кво да правянякакви други предложения?
Отишла си на лекар, не е като да си пренасяла кокаин в ректума си из Никарагуа. Вашите да нямат роднинска връзка освен брака?
n00bs
дълга история е , най- накратко обобщено е че винаги си мислят че се преструвам и постоянно ми бучат колка пари пръскам по лекари само защото си внушавам разни неща и така просто не искам да разберат. Иначе колко време държат така зениците капките?
Стой на много ярка светлина, за да не ослепееш, окото ти ще приема по-малко, следователно ще се свие
не знам тогава кажи им, че си пушила трева и затова са ти разширени? хаха щом толкова са против да ходиш на лекар.. 'баси, няма какво да направиш иначе, няколко дни може да ти е гадно виждането заради капките :д поне очния откри ли нещо?
О аз вече си виждам нормално ама пак зеницата ми е колкото самото око хахахаха тревата не ти разширява зеницитеиначе да , някво късогледство имам ама ми казаха че не е за очила и тва е
![]()
^Моля? Да им каже, че е пушила трева... Ти наред ли си с акъла, тва за шега не мина, а за сериозно си е доста стряскащо.
А и впрочем, как така си открила късогледство първо на себе си, такова че дори не е нужно очила? Не бъди толкова вманиачена
Аз като малка ходих на преглед и ощe от тогава знам че съм леко късогледа и днеска отидох пак и ми казаха същото като преди 10 години![]()
Визин са капките ...
Мой познат се беше напушил яко, и да не го разбере жена му, ползва тея капки, не му личеше грам, че е напушен.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ти тъп/тъпа ли си , отиди на лекар....