.
Резултати от 1 до 25 от общо 97

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Факт е, че е фигура, оказала немалко влияние върху българската история и на която патриотарите отдават уважение, но пропагандата за това, колко ненагледен поет е (основната идея на темата ми), е досадна, при все че има много по-талантливи и успешни наши творци, които са далеч по-малко тачени и възхвалявани.
    Нямам нищо против да си чеша езика в турски или какъвто и да било форум. Прекалено голяма важност се придава на несъществените неща като националност, род или родина.

О, аз винаги съм бил ретард.
    Гледам обективно на нещата и от едната страна виждам недоброто (хайде, по нешлайфаното ми мнение) стихотворно творчество на Ботев, а от другата - маса традиционалисти, които не дават да се каже и дума против него. Когато по презумпция се приема, че някой е гениален в област, в която очевидно не е, има нещо сбъркано.
    Ценя поезията и ми е неприятно да виждам как масово Ботев се предпочита пред Фотев, например.
    Изкрено се надявам, някой ден да ти дойде мозъка в главата и да разбереш колко малоумно тъп, прост и смешен си бил с тези твои диарни изказвания тук днес. Да отхвърляш единствените неща, от които произлизаш, заради които си се родил и съществуваш на бял свят. А тази статия е написана от същата непълнолетна ученичка, истеричка, която се е помислила за ,,умна''.. Уви, колко се е объркала.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-19-2014 на 18:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си