Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
Как няма да те наричам, щом бъркаш патриотизма с нацизма и фашизма?
Мисля, че ако те пратя да живееш в Турция, за да отстоиш на идеалите си и веднага ще се пречупиш.
Българите 500 години са били мачкани, втора и трета класа използвани хора, забранено им е била идеантичността и единствено религията ни е запазла като народ. Щото, ако някой чужд дойде на твоята земя, няма да е за да те гали с перце, ами да ти налага неговите желания норми, които теб не ти отърват.

Да отхвъляш родното, означава да отхвъляш и семейното като можеш да се пробваш дори да поделяш жилището си с мръснте цигани или затворници, щом за теб това парче земя е нищожно, ми продай го.
Значи патриотизмът не ти вменява чувство за национален дълг? Странно е точно ти да говориш за фашизъм след всички неадекватни определения, които имаш навика да му слагаш.
Виждаш ли, мен не ме интересува как са живели хората преди n на брой години и какво ги е запазвало като племена и народи, важно ми е как (ще) живея аз и доколко ще бъда щастлив спрямо собствените си критерии за удовлетвореност от живота.
Както обикновено, логиката в последното ти изречение е безпогрешна. От това, че изказах неодобрение към поезията на Ботев, се стигна до извода, че съм национален предател и искам да живея със затворници и цигани. Моля те, продължи с разсъжденията си.