Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
Значи патриотизмът не ти вменява чувство за национален дълг? Странно е точно ти да говориш за фашизъм след всички неадекватни определения, които имаш навика да му слагаш.
Виждаш ли, мен не ме интересува как са живели хората преди n на брой години и какво ги е запазвало като племена и народи, важно ми е как (ще) живея аз и доколко ще бъда щастлив спрямо собствените си критерии за удовлетвореност от живота.
Както обикновено, логиката в последното ти изречение е безпогрешна. От това, че изказах неодобрение към поезията на Ботев, се стигна до извода, че съм национален предател и искам да живея със затворници и цигани. Моля те, продължи с разсъжденията си.
Отхвърляйки теорията за родното, ти се съгласяваш да живееш и с цигани на твоята земя.
Ако всички хора живееха така както им е кеф, и нямаше изключения като Ботев и и други, борещи се за благото на мнозинството - нямаше да съществуваме. Днешното ни състояние в държавата до голяма степен е благодарение на това, че сме забравили какво е робство, забрави ли сме смисъла на родното и държавата и всеки се пробадава, за да живее такак както си иска. Историята винаги се е повтаряла.
И не ти казвам как да живееш, завърши си използвай държавните отпуснати пари за образование тук, после отивай където си искаш и въобще не ме интересуваш. То след още известно време великите и германци отново могат да си покажат лошата страна, ама България няма да я има. Всеки ще си е очеткал на някъде, като цигани. Еврейте си крепят една лайно в пустиняната, ама ще си запазят едно централно място за обединиение между съмишлени и общи интереси и хора..
С българското мислене, обаче как очакваш да имаме силна държава и да сме развити като никой не си мърда задника за това и всички бегат на майната си?