.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Тема: Бед трипс

Guest

Бед трипс

Така наречения Бед трип.Има ли хора,на които им се е случвало..какви са впечатленията ви(предполагам,не са приятни)Как се чувствахте след това?Какви мисли ви налегнаха и т.н..Интересно ми е да чуя мнения по въпроса

Супер фен
    ne mi se e slu4valo no na edna priqtelka i se slu4i edin put.. neznam za6to stava taka.. i dvete pu6ihme edno i su6to.. ot tri 4oveka samo na neq i stana zle ama neznam mene ne mi e stavalo.. i done ne

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами какво представлява това .... ?! някой може ли да обясни

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    obratnoto na qkiq film.. fkarva6 paranoi, gadi ti se takiva o6to vzeto

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    obratnoto na qkiq film.. fkarva6 paranoi, gadi ti se takiva o6to vzeto
    тва май май не ми се е случвало ...имах параноя 1 път и то не само аз ми и другите ... и параноята беше в тва че постоянно си мислих че някой влиза в нас и някви глупости ...една позната си мислише че идва патрулка ..ама тва не го броя за лош филм или там каквото и да е ..
    ае както и да е не разбирам ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Лоши пътувания при марихуана няма... Най-много малко параноя това онова... Което е нищо в сравнение с истинския бед трип.
    Бед триповете се появяват при силните психоделици и са нещо всеобземващо, ужасяващо, но същевременно поучително... Не можете да си представите за какво става на въпрос докато не ви дойде на главата... Вие може да си мислите, че сте подготвени, че всеки преувеличава, че е нещо незначително, но това е твърде далеч от истината... Страх, ужас - това са думи или термини, както искайте ги приемайте, които ”уж” трябва да опишат бед трипа... Обаче те са твърде слаби, като песъчинка на морския бряг пред реалното преживяване...
    Може да си кажете ”ммм, к'ви ми ги разправя тоа... тоа няква путка, 2 часа се бил смазал нещо и му било кофти, и са идва и ми разправа глупости... 2 часа к'во са... моа издържа сичко за 2 часа, я да не съм некъв женчо...”. Да прави сте! Така е! Но много ще ми е интересно, ако тези 2 часа бъдат цяла вечност, незнам защо... Впрочем, ако изповядвате горната философия, вие вероятно сте от глупаците, които се напиват на свине всеки петък и събота и се чувствате гъзари, защото карате голфа на баща си... Тогава бих ви посъветвал, ей така ”като женчо” - не се занимавайте с психоделици... А ходете се наливайте с ракия и жулете амфети... ВИЕ СТЕ БОГОВЕ!
    Хубавото на всеки бед трип е че той носи послание... Излага ви го меко казано странен начин, но дава нови възгледи, философии и общо взето ви променя като личности. Може да е твърде грубо като метод, но действа почти безотказно... Едно такова преживяване, може да ви даде отговори, на въпроси които иначе цял живот може дори да не сетите че съществуват. То е едно духовно преживяване, с което надниквате дълбоко във вашата същност и откривате неподозирани факти и емоции. Това е едно твърде слабо описание, но с думи не мога да дам по-добро.
    И по-дяволите разберете, че като взимате Психоделици не сте фешъни! Не сте модерни! Не сте яки! Те не се нещо подходящо за парти! Хората не ви се възхищават като им кажете с какво сте се друсали... А ако го правят това значи, че те просто са някви идиоти! Тези неща не са за вас!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    а какво е "психоделици" ... ?!

Супер фен Аватара на _donna_
    Гост,интересно,интересно .. това трябва да се пробва.
    Между другото,аз наистина знам какво означава УЖАС,
    да те успокоя де,че има и други хора,които са го изпитвали.
    И то не щото псето на съседа ме подгонило.

Аз не сам го изпитвал обаче една приятелка като пу6ихме заедно тя изпадна в параноя развика се аве направо гледката бе6е ужасна.
    Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Лоши пътувания при марихуана няма... Най-много малко параноя това онова...
    Гост,не съм сигурен,че това,което преживях беше просто малко параноя(н си внушавам)..Пожелавам на никого да не се случва.Чувството,коеот ме обвзе беше ужасяващо.Около 30 сек след последната дръпка пода започна да подскача и тогава ме удари в главата.Първите ми помисли бяха:"Какво направих?Защо пуших?Не трябваше така да става?"И тогава изгубих всякакво чувство за време и пространство.Отвсякъде долитаха параноидни мисли,не усещах движенията си.Образът доби съвсем друг вид.Трудно ти е да се концентрираш,тъй като постоянно долитат все по-лоши и по-лоши мисли.Опитвах се да мисля за близки хора,нещо ,което да ме успокои малко.Единственото,което по някакъв невъзможен начин успях почти да се убедя беше,че след някакво приблизително за мен време би трябвало всичко да свърши(през този период си мислиш,че няма измъкване)Държи те и не те пуска по никакъв начин.Опитах се да заспя като се абстрахирам от това,което става.Към 4 сутринта главата започна да ме тресе и се събудих,опипвайки себе си.Тогава се почувствах истински жив и изпитах както радост,така и отвращение от случилото се.В следващите дни се чувствах доста странно.Не пожелавам на никого да се случва.

Супер фен
    Лоши пътувания при марихуана няма... Най-много малко параноя това онова... Което е нищо в сравнение с истинския бед трип.
    Бед триповете се появяват при силните психоделици и са нещо всеобземващо, ужасяващо, но същевременно поучително... Не можете да си представите за какво става на въпрос докато не ви дойде на главата... Вие може да си мислите, че сте подготвени, че всеки преувеличава, че е нещо незначително, но това е твърде далеч от истината... Страх, ужас - това са думи или термини, както искайте ги приемайте, които ”уж” трябва да опишат бед трипа... Обаче те са твърде слаби, като песъчинка на морския бряг пред реалното преживяване...
    Може да си кажете ”ммм, к'ви ми ги разправя тоа... тоа няква п*тка, 2 часа се бил смазал нещо и му било кофти, и са идва и ми разправа глупости... 2 часа к'во са... моа издържа сичко за 2 часа, я да не съм некъв женчо...”. Да прави сте! Така е! Но много ще ми е интересно, ако тези 2 часа бъдат цяла вечност, незнам защо... Впрочем, ако изповядвате горната философия, вие вероятно сте от глупаците, които се напиват на свине всеки петък и събота и се чувствате гъзари, защото карате голфа на баща си... Тогава бих ви посъветвал, ей така ”като женчо” - не се занимавайте с психоделици... А ходете се наливайте с ракия и жулете амфети... ВИЕ СТЕ БОГОВЕ!
    Хубавото на всеки бед трип е че той носи послание... Излага ви го меко казано странен начин, но дава нови възгледи, философии и общо взето ви променя като личности. Може да е твърде грубо като метод, но действа почти безотказно... Едно такова преживяване, може да ви даде отговори, на въпроси които иначе цял живот може дори да не сетите че съществуват. То е едно духовно преживяване, с което надниквате дълбоко във вашата същност и откривате неподозирани факти и емоции. Това е едно твърде слабо описание, но с думи не мога да дам по-добро.
    И по-дяволите разберете, че като взимате Психоделици не сте фешъни! Не сте модерни! Не сте яки! Те не се нещо подходящо за парти! Хората не ви се възхищават като им кажете с какво сте се друсали... А ако го правят това значи, че те просто са някви идиоти! Тези неща не са за вас!

за кои наркотици говориш ?

Guest
    Психоделиците са халюциногени като псилоцибните гъби и ЛСД

Супер фен
    ами ако говориш за такъф завладяващ страх, от който не можеш да се мръднеш, не можеш да дишаш и единственото за което се молиш е да умреш преди ужасът да ти изпие мозъка.. е изпитвала съм го, но не в следствие на наркотици..

в бед трипса има повече физическа болка според мене..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тва звучи доста ужасно ..определено не искм да го изпитвам !

Re: Бед трипс

Така наречения Бед трип.Има ли хора,на които им се е случвало..какви са впечатленията ви(предполагам,не са приятни)Как се чувствахте след това?Какви мисли ви налегнаха и т.н..Интересно ми е да чуя мнения по въпроса
    ami zmachi az na edno party,po-tochno Marco Carola,amlko prekalih s drugz,predrusah s 1na duma,ne beshe nikak priatno,ne iskah da vijdam nikoi,vkarvah si niakvi super loshi filmi,ot sorta na che me goniat niakvi herzozi i dr takiva,beshe mn mn gadno,ne mojeh da kontaktuvam s nikoi i dori muzikata,koiato beshe niakvo sgovniasano elektro,ne mi pomogna ....))
    we like it DARK&HARD

Bad trip si se izpolzva to4no pri haluckite. Da i az sum se pravila na kopele i sum 4uvala nekvi zvuci, mislila sum si 4e edni idvat da me iznasilqt, 4e sum bolna ot spin, 4e na edin mu padat zubite v ustata mi i ot toq ujas sum se tresqla cqlata i cqla no6t sum stoqla prava za da ne zaspq, za6toto si misleh 4e ako zaspq 6te umra, ama tva opredeleno e prosto paranoq i za 6tastie ne sum imala takova prejivqvane kato bad trip. A i za sega samo salvia pu6a ot toq vid narkotici
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    и аз от гъби съм получавал беше УЖАСНО !! немога да кажа че съм страхлив но такива неща сигурно целия си живот няма да изживея беше на много стадии първо беше разчленяване после учителите ми ме гонеха с ножове падах в яма с спринцовки от хероин прилепи ми смукаха кръвта видях демон от онея с качулките (досущ както са по филмите) прескачах огромни ями с шипове АБЕ НАПРАВО ПОТРЕС ОТВСЯКЪДЕ и все пак си ЗАСЛУЖАВАШЕ много си се кефех след всичко което "изживях" не ви го пожелавам но си има освен хубава страна и лоша (а хубавите пътешествия ауу )

Guest
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    Bad trip si se izpolzva to4no pri haluckite. Da i az sum se pravila na kopele i sum 4uvala nekvi zvuci, mislila sum si 4e edni idvat da me iznasilqt, 4e sum bolna ot spin, 4e na edin mu padat zubite v ustata mi i ot toq ujas sum se tresqla cqlata i cqla no6t sum stoqla prava za da ne zaspq, za6toto si misleh 4e ako zaspq 6te umra, ama tva opredeleno e prosto paranoq i za 6tastie ne sum imala takova prejivqvane kato bad trip. A i za sega samo salvia pu6a ot toq vid narkotici
    Между другото салвията е супер сериозно нещо и понякога пробивите са доста тежки преживявание... Не случайно я водят за най-силния естествен психоделик (впрочем това е заради изключително ниските дози, при които Салвинорина проявява своя ефект). Но с обикновени листа е малко трудно да се постигне пробив... Имам познати, които са успявали, но лично не съм... Вече с екстракта е съвсем друго нещо и препоръчвам за начало да не се почва с повече от 5х, че може да има нежелан ефект.

Guest
    Bad Trips... Kolkoto iska6 az ot izvestno vreme vseki pat kato pu6a izpitvam neponosimos ne6to da se dokosva do krakata mi... Osven tova predi si vaobrazqvah 4e sarceto mi bie mn barzo i silno. Tova ot treva
    Ina4e ot bonboni sam imal ednosedmi4na paranoq i dezorientaciq mnogo lo6a. Kato idiot se obra6tah i mislih 4e nqkoi me sledi, ama mina ve4e prosto organizma ne be6e sviknal s MDMA

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    абе моето не беше bad trip точно ,ама се изплаших доста ... значи като се нагармя и звука ми става перфектен чувам абсолютно всичко чувам всяка дума в песните по отделно (рап) мога да разгранича всеки звук ..знам че звучи странно но беше точно така .. чувах хората кво си говореха, какво си шушукаха за мен и за другите , мислийки си че не ги чуваме ..абе беше ужасно цялата започнах да треперя и да се паникиосвам и аз незнам от кво ...просто исках да си трагна от там а не можех ... беше кофти .... но сега следкато всичко свърши се чувствам пефектно и се радвам че сам ги чула въпреки че в началото си мислих че чувам кво си мислят ..,но се оказа че са си говорели и не съм си въобразявала

Супер фен Аватара на _donna_
    Беше ебати отвратителното...
    О,повярвай ми,по-отвратително е да знаеш,
    че не ти трябват хапчета за да се чувстваш така.
    И бавно,но сигурно полудяваш.Кеф. = )

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    кво да ти кажа кофти работа преживявала съм редица лоши трипове то няма начин иначе но якото е че след тях си по здрав психически поне аз съм така

edin trip stava dvoino po hybav s hybava myzi4ka..az naprimer otka4am s Jimi Hendrix i The Doors
    a po povod na bed trips vednuj sum bila tolkova zle 4e friendovete trugnali da me vodqt kum bolnicata ne znam kvo stanalo oba4e sum izbqgala ot tqh ..xax.. i na sledvashtiq den ( vsushnost e bilo sled 2 dena...seriozno se bqh nadunila s hapove) se "subydih" v dryg grad...mn veselo nali... nqmah nikvi kinti..est imah oshte bonbonki vzeh si ot tqh i trugnah na stop ...ne znam kak sum se pribrala zdrava i 4itava...oba4e polse trqbvashe da se obqsnqvam na nashte kude sum bila 4 dena( qvno sa stanali 4 )
    lubimiqt mi trip e jivota

Guest
    хубава теми4ка сте си спретнали.. общо взето пове4ето неща по въпроса сте ги казали, и въпреки, 4е имам богат опит с т.нр "халюциногени", то много много малък% от триповете ми са имали "бад" момент.
    Това, което е важно да се знае е, 4е нито едно "пътуване" не е само "добро" или само "лошо" от край до край. Психеделиците имат свойството да усилват вси4ки впе4атления, както добрите , така и лишите. Нещо пове4е- психеделиците ни правят свръх4увствителни към 4увствата, емоциите и намеренията на останалите, а те не винагии са позитивни.
    "Бад трип" се наблюдава когато са налице някои от следните фактори
    1.неподходяща обстановка(тесни затворени помещения, много и/или непознати хора , непредвидени ситуации и тн) са строго непрепоръ4ителни дори за опитни психонавти, защото могат да имат непредвидени последици.
    2.неподходяща дозировка(над 3 грама сушени гъби, над 200 микрограма ЛСД и изобщо дозите, обозна4ени с +++ по скалата на Шулгин)са строго непрепоръ4ителни за на4инаещи психонавти, докато по-опитните се интересуват именно от такива дози, защото те водят ОТВЪД границите на познатото и дори на познаваемото.
    3.неподходящо психи4еско и/или физи4еско състояние (още Хъксли е отбелязал, 4е психеделиците са привилегия само за хора в перфектна кондиция на тялото и на ума) ако не се 4увствате във форма по добре отложете пътуването за друг път, освен ако трипът не е предвиден като 4аст от ле4ебен ритуал, но в този слу4ай присъствието на опиттен ле4ител, врял и кипял в света на ентеогените, когото добре познавате и който би се погрижил за вас , ако се по4увствате наистина зле е меко казано наложително.

"лошият трип" е докосване до "тъмната страна" на Силата, до това, което се опитваме да подтиснем, защото не искаме да приемем 4е е 4аст от нас. "срещу ръжен и срещу ентеоген не се рита" както си позволявам да перифразирам народната поговорка, няма смисъл да се опитваме да слезем от влака в движение, още пове4е, ако в момента минаваме през някакъв тунел.
    Важното е да се нау4им да приемаме това, което психеделикът ни показва и търпеливо да из4акаме действието му да отслабне и тревогата да отмине. ЗАпомнете, едно психедели4но пътуване по4ти винаги отвежда съзнанието ни ОТВЪД представата ни за "този свят",
    "всеки сън е едно малко умиране", а всеки трип- не 4ак толкова малко. Може дори да ни се струва, 4е ве4е не сме между живите , а в отвъдния свят, но това НЕ бива да е повод за тревога, в крайна сметка
    1. все още никой не е успял да умре физи4ески от кактуси , ДМТ или псилоцибинни гъби, а смъртоносната доза ЛСД се равнява на 12 000 нормални дози , и

2. в крайна сметка никой НЕ живее ве4но, и рано или късно душата ни завинаги ще напусне тялото и ще се понесе именно из това същото "отвъд" до което понякога ни довеждат психеделиците.
    Това не е повод за страх от смъртта, а ШАНС да я изследваме без риск за Живота, и именно в това се състои поне половината магия на психедели4ните вещества.

п.с. от вси4ки ентеогени, които съм пробвал , салвия дивинорум най-много наподобява "умиране", така 4е определено НЕ я препоръ4вам като "първа стъпка" в психедели4ния свят.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    хубава теми4ка сте си спретнали.. общо взето пове4ето неща по въпроса сте ги казали, и въпреки, 4е имам богат опит с т.нр "халюциногени", то много много малък% от триповете ми са имали "бад" момент.
    Това, което е важно да се знае е, 4е нито едно "пътуване" не е само "добро" или само "лошо" от край до край. Психеделиците имат свойството да усилват вси4ки впе4атления, както добрите , така и лишите. Нещо пове4е- психеделиците ни правят свръх4увствителни към 4увствата, емоциите и намеренията на останалите, а те не винагии са позитивни.
    "Бад трип" се наблюдава когато са налице някои от следните фактори
    1.неподходяща обстановка(тесни затворени помещения, много и/или непознати хора , непредвидени ситуации и тн) са строго непрепоръ4ителни дори за опитни психонавти, защото могат да имат непредвидени последици.
    2.неподходяща дозировка(над 3 грама сушени гъби, над 200 микрограма ЛСД и изобщо дозите, обозна4ени с +++ по скалата на Шулгин)са строго непрепоръ4ителни за на4инаещи психонавти, докато по-опитните се интересуват именно от такива дози, защото те водят ОТВЪД границите на познатото и дори на познаваемото.
    3.неподходящо психи4еско и/или физи4еско състояние (още Хъксли е отбелязал, 4е психеделиците са привилегия само за хора в перфектна кондиция на тялото и на ума) ако не се 4увствате във форма по добре отложете пътуването за друг път, освен ако трипът не е предвиден като 4аст от ле4ебен ритуал, но в този слу4ай присъствието на опиттен ле4ител, врял и кипял в света на ентеогените, когото добре познавате и който би се погрижил за вас , ако се по4увствате наистина зле е меко казано наложително.

"лошият трип" е докосване до "тъмната страна" на Силата, до това, което се опитваме да подтиснем, защото не искаме да приемем 4е е 4аст от нас. "срещу ръжен и срещу ентеоген не се рита" както си позволявам да перифразирам народната поговорка, няма смисъл да се опитваме да слезем от влака в движение, още пове4е, ако в момента минаваме през някакъв тунел.
    Важното е да се нау4им да приемаме това, което психеделикът ни показва и търпеливо да из4акаме действието му да отслабне и тревогата да отмине. ЗАпомнете, едно психедели4но пътуване по4ти винаги отвежда съзнанието ни ОТВЪД представата ни за "този свят",
    "всеки сън е едно малко умиране", а всеки трип- не 4ак толкова малко. Може дори да ни се струва, 4е ве4е не сме между живите , а в отвъдния свят, но това НЕ бива да е повод за тревога, в крайна сметка
    1. все още никой не е успял да умре физи4ески от кактуси , ДМТ или псилоцибинни гъби, а смъртоносната доза ЛСД се равнява на 12 000 нормални дози , и

2. в крайна сметка никой НЕ живее ве4но, и рано или късно душата ни завинаги ще напусне тялото и ще се понесе именно из това същото "отвъд" до което понякога ни довеждат психеделиците.
    Това не е повод за страх от смъртта, а ШАНС да я изследваме без риск за Живота, и именно в това се състои поне половината магия на психедели4ните вещества.

п.с. от вси4ки ентеогени, които съм пробвал , салвия дивинорум най-много наподобява "умиране", така 4е определено НЕ я препоръ4вам като "първа стъпка" в психедели4ния свят.
    Е евалата много уважавам такива хора като теб Личи си че познаваш света на енетеогените

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си