.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво да правя на първа среща?

Здравейте!
    Мисля, че темата е ясна и се надявам да ми дадете някакъв съвет, защото вече втори път ми се случва момче да ме покани на среща и аз да се чудя какво да му отговоря. Искам да приема, но не знам какво да правя, когато съм на среща с някое момче.. в компания е лесно, но на саме съм леко нервна... :/
    Благодаря предварително

Ще се разпитвате някакви неща и като цяло ще се опознавате.

Ако толкова се притесняваш, че няма да има за какво да си говорите, се разберете да отидете на кино и след това ще може да обсъждате филма.
    За мене нямаш време, когато с нея си! ;хх

Мега фен Аватара на xoxi
    Приемай срещите, няма какво да се чудиш.
    Може да се червиш, да заекваш, да се притесняваш, да ти омекват коленета, да се изпотиш, да си мълчите през цялото време, да е awkward и т.н., но погледнато от добрата страна - ще трупаш опит. След няколко несполучливи срещи, вече ще знаеш какво да очакваш и как трябва да се държиш, за да ви е максимално комфортно и на двамата.

Бъди естествена.Дръж се както винаги, защото той те е харесал такава каквато си.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BlueClaw Виж мнението
    Бъди естествена.Дръж се както винаги, защото той те е харесал такава каквато си.
    +

Най-лесно е да си задавате разни въпроси един за друг. И може да е клише но Трябва да бъдеш себе си. И не забравяй да се усмихваш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Дръж се така, както се държиш с приятелите си. Не си мисли през цялото време за това, че той те харесва или ти него. Просто разговаряй свободно на всякакви теми. Нормално е ако не се познавате добре да нямате много общи теми за разговор и да се получават едни паузи по време на разговора, но това не трябва да те притеснява. С времето ще свекнете с присъствието си и ще ви е приятно.

Ако не приемаш срещите, няма как да се престрашиш и да видиш какво е. Няма нищо страшно. Ще отидете на кафе/разходка и ще си говорите общи приказки, ще се опознавате. Ако се харесате, ще се видите пак. Ако не... просто ще имаш опит с първите срещи. Нормално е да се притесняваш, защото нямаш опит. С времето нещата ще се променят.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си