.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    TheYellowClaw
    Guest

Talking Какво да правя?

Здравейте, реших да се допитам и до вашето мнение за моят проблем.Проблемът ми е имам най-добър приятел от 5 клас винаги ме подкрепя помага ми, и ме защитава.Един ден ми предложи, но аз не изпитвах същите чувства исках да сме само приятели.Мина време отново излизахме, но един ден всичко се промени и сега много го харесвам, но не знам какво да правя?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Всъщност има един лаф - приятелите са като снега, ако пикаеш върху тях, изчезват. Така че не пикай върху него.
    n00bs

Малко кофти сравнение, но е вярно. Според мен му кажи, че го харесваш, но бъди вниателна ако станете гаджета, защото не е добре да си развалите приятелството заради една несполучлива връзка.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом веднъж си го отрязала, сега нещата ще са по-различни. По-добре си запази приятелството с него.

Казваш че винаги те е подкрепял помагал ти е, и те е защитавал - в такъв случай не се притеснявай да му споделиш... А и ти каза, че се познавате от доста време, така че не вярвам да се прави пред теб на отворен.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Направи му свирка
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Признай му но си имай едно наум че ако нещата не потръгнат едва ли ще си запазите приятелството

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си