Zdraveyte iskam da vi popitam za suvet predi okolo sedmica sus edin moi priqtel reshihme da pushim treva i si vzehme za 15 leva samo da dobavq che treva ne sum pushil ot 4 godini.. no v blizkiq mesec probvah nqkolko puti kokain i amfet... dvamata izpushihme vsichko ! I nqkolko sekundi sled tova izpadnah vuv depresiq .. iztrupnah celiq ...surceto mi shteshe da se prusne... zapochnah da ticham i obikalqm staite.. trepereh ... imah uskoren puls.. povikahme lineika otidoh vuv bolnica i tam biha injekcii ... i mi kazaha da pochivam i da ne se natovarvam... edna sedmica sled tova ... ne sum sushtiq chovek kakuvto bqh predi pusheneto .. strah me e ot vsichko ... bezrazlichno mi e ... imam chustvoto che shte pripadna... chustvoto e ujasno .. i ne namiram nikakvo uspokoenie .. napravih si kruvni izsledvaniq .. no vsichko beshe v norma... kazaha mi da otida na nevrolog ... ne moga da obqsnq kakvo chustvam zashtoto e neobqsnimo... edinstvenoto koeto moga da vi opisha e .. strah .. panika.. iztrupvane... zaviva mi se svqt
.. sqkash poludqvam... imam chuvstvoto che shte umra .... MOLQ VSICHKI ZA SUVET !!!!