- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми се живее, поради страх от живота и нараняването.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не се ебавай с тва...в един форум точно по този начин едно момче каза, че иска да се самоубие, след което последваха разни подобни коментари и подигравки... ми после го гледаха лайв стрийм на камерата как се беси. Може с лекота да приемаш подобни коментари, но човек със слаба психика просто би си теглил ножа, дори заради най-голямата глупост. Много млади хора са си отнели живота заради подобни лекомислени изцепки.
nigga stole my bike
Значи е бил олигофрен. Има хора, които живеят в пълна мизерия и бедност, има хора, които живеят с неизлечими болести ама не си теглят куршума, напротив - живеят и се радват на всеки един момент.
Щом тъпата пикла ще ми изпада в депресии и не цени живота си - да мре бе, прав ѝ път, мен кво ме ебе?
Не мога да съм по съгласен с теб.
Извинявам се , ама на тази тема не издържах!
Момиче всичко ти е наред - имаш приятел които очевидно те обича - какво повече искаш.
"Дали ще ме нарани , дали няма да ме нарани? " - то по тая логика дай да лягаме в гроба , щото ще умрем някои ден. Защо по дяволите не се насладиш на момента?
След 10 години в съзнанието ти няма да остане кой те е зарязал и защо , а спомените с тия хора.
Живей си живота и стига глупости!
Всеки човек си приема проблемите по различен начин. Евала на хората, че не се предават, но това не омаловажава болката на другите, колкото и малка да ви изглежда тя. Приемете просто, че всеки човек е с различна психика, очевидно, това момиче има слаба психика и е податливо към депресии. Това, че някой има по-голяма болка от теб, не ти отнема правото да страдаш, нито те прави по-малко човек... има хора много по-щастливи от нас, това значи ли, че нямаме право да се зарадваме на нещо малко?
На момичето и трябва помощ, такива неща не бива да се подценяват. Както казах, подобно подценяване води до много лоши неща.
nigga stole my bike
Един приятел преди 3-4 години се държал по същия начин като путка, крещял на родителите си как иска да умре, как ги мрази. Баща му го изкарал навън в минусовите температури, съблякъл го чисто гол и такъв бой му теглил, че целия го посинил. И кво му е викал - "Искаш да умираш ли - стой тук и умри". А познайте дали тоя същия приятел не се е върнал обратно у дома си, дали сега не уважава родителите си, хората,които са го дарили с живот и дали не е най-позитивния човек, който познавам.