.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

тука знам че влизате редовно затова тук ще си пусна темата

имам galaxy s4 mini и му бях взел калъф за 25 кинта кожен, но поставката на калъфа има 3 допирни точки, от които 2 се счупиха, пластмасови са, и карах известно време с калъф, който не върши работа докато вчера не си изтървах телефона, одра се, издразних се и ся ще си взимам силиконов, работата е, че искам да е с цветен гръб, а в нета само некви женски такива с пеперудки и т.н., даже един нормален няма, айде да не е мъжки... дайте ми сайтове където да търся, щото в бг сайтове явно няма
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен Аватара на DeHu
    Виж в продавалника...олх де.Там би трябвало да намериш нещо.

Последно редактирано от Getyourfreakon : 06-20-2014 на 16:37

Супер фен Аватара на Supermassive____
    http://www.focalprice.com/MS1566L/2_...y_S4_Mini.html Какво ще кажеш за този?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    бати смешния калъф, по-хубави от този намерих в българските сайтове за 5 мин., ама цената си е добра
    към автора, има много български сайтове за аксесоари в нета, търси и ще си намериш каквото ти трябва
    Последно редактирано от OoVasKoO : 06-20-2014 на 17:32

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    дени в олх не продават ли втора ръка само ?
    supermassive на мен ми се иска да е по-стилен гърбът на кейза
    getyourfreakon най-много ми помогна твоя пост, купувала ли си от там ? и ако да, би ли ми разяснила как става поръчването
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Не съм си поръчвaлa. Знaм сaмо, че се плaщa с дебитнa или кредитнa кaртa и пристигaт след около 3-4 седмици.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    http://www.focalprice.com/MS1566L/2_...y_S4_Mini.html Какво ще кажеш за този?
    О, винаги съм намирала формата на Cat Phone за изключително яка. :3 Бих си взела такъв кейс.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Не съм си поръчвaлa. Знaм сaмо, че се плaщa с дебитнa или кредитнa кaртa и пристигaт след около 3-4 седмици.
    а само това, което го пише ли е цената, как ще ми го докарат директно до вратата ? да не ми иска куриера допълнително ?
    sapphire5

а само това, което го пише ли е цената - да, а цената на доставката е ппц там, където пише "shipping" ама в случая е free
    как ще ми го докарат директно до вратата ? - ще го доставят до пощата, от там трябва да си го вземеш

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    О, винаги съм намирала формата на Cat Phone за изключително яка. :3 Бих си взела такъв кейс.
    Абе като цяло Cat Phone нямат слабо. Серията им телефони е много качествена и високо защитена. Перфектни са за работа на открито, здрави и сигурни. Бих си взел един Cat.

Мега фен Аватара на tori
    Не съм ползвала такъв и не знам, но се радвам на такива огромни и тежки БТР-и за телефони. Жалко, че галакси серията са толкова скучни по форма телефони.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    а само това, което го пише ли е цената - да, а цената на доставката е ппц там, където пише "shipping" ама в случая е free
    как ще ми го докарат директно до вратата ? - ще го доставят до пощата, от там трябва да си го вземеш
    да речем, че това, което го пише си е цената, но как ще разбера щом го пращат по пощата, а не по куриер, че поръчката ми е дошла и трябва да отида да я взема
    sapphire5

Пишеш си кода от поръчката тук http://track-chinapost.com/startairmail.php
    и ти пише къде се намира тя.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    мерси за инфото, ама пак, 2 месеца ще ме лутат, а докато ми докара инфо къде е поръчката ще минат няколко дена
    sapphire5

Мега фен Аватара на galaxy29
    прочетох galaxy и ми се разтуптя сърцето от притеснение

Повече от фен Аватара на DeHu
    Не знам дали си поръчал вече,ама в продавалник има нови,аз поне оттам си купих за моя телефон,а по принцип никъде не съм виждала някакви готини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си