- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гафове и простотии в даскало
Ми разкажете случки, гафове, простотии в даскало... кви сте ги вършили, кой клас са били...дъра дъра...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в 8-ми клас съм
И аз съм осми клас.![]()
I love only myself and fight only for myself!
И аз съм 8 клас![]()
аз съм 10 ами веднъж като бяхме 6 или 7 клас сложихме габърче на стола на г-та по англ...тя не само че не го видя.но и не го усети защото после сумати време се разкарваше с него на задните си части.беше доста смешно![]()
![]()
![]()
![]()
кво общо има
"кой клас сте" с "разкажете гафове"
И аз тва се чудяПървоначално написано от Psychopath*
.
и азПървоначално написано от ^blue_cat
по темата- 9 клас ще съм![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
6-ti klas ucelix gospojata po angliiski s1s stol po glavata i me izgonixa ;] i o6te mn mn mn drugi ama tva mai e nai qkoto
divak
най-якото?!Първоначално написано от mExIto
ти си много малоумен бе!
Ся ше съм 9ти клас .. мм спомням си веднъж когато сложихме на една госпожа пърдяща възглавница![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
v 7 klas .. slojihme ... te4enn shokolad na stola ... na taq po ang
... padala sum v mejdu4asie pred vsi4ki po stulbite s bireni butilki ...
... gonili sme daskali sus sk8 po koridorite ...
.. 4upim lampite s mini topki ...
... ne m ise misli poe4e
Cash:
"Живота е кучка просто я чукай i
на всеки предател главата му спукай"
6tom kazva6 _(_Първоначално написано от machineheadfan
divak
Миналата година .. всъщност пролетта .. надраскахме една кукла Барби,чупихме й ръцете,скубахме й косата (+ пергела ми се заби в интимните й части) и после я сложихме на паметника на даскалото.
В часа гледахме как леличките я взеха и я хвърлиха в боклука.Следващото междучасия я "спасихме" и най-нахално я сложихме пак на паметника.
![]()
После я показваха на охраната и се чудеха от къде се е взела. Сигурно си мислеха,че сме ги проклели с вуду магия.![]()
Ами то гафове много и простутий също сега ще съм 8ми клас и се надявам пак да вършим идиотщини всеки ден...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
в 6ти клас наводнихме даскалото![]()
,като запушихме всички мивки и през часовете пуснахме всички чешми
![]()
.беше супер яко.тва е ная-голямата щуротия дет я направихме,а пък и въобще не се разбра кой го е направил тва.
![]()
![]()
Адски много простотии са ставали в даскало.В 7ми клас имахме една даскалка по немски, която беше адски, ама адски куха.Мерили сме я с кво ли не, листи, кренвирши от карандилки.. крили сме й чантата, изтисквали сме гъбата на стола й.. И тя изпада в някви истерии, вика, ние се хилим.. изобщо голям купон.. Последният ден с класа събрахме абсолютно всички столове и чинове и ги наблъскахме един върху друг до вратата и не можеше да се влезе.И тая като дойде, като видя кво е в стаята, се изнесе и не дойде.На другата година ( аз се преместих в друго даскало ) ми казаха, че е напуснала.А тази година имах няква набожна жена за класна.. тя също се оказа куха.. по едно време като ставахме малко по-шумни в час, тая си взимаше нещата и се изнасяше и карахме свободен. xD Най-якото беше, когато целия клас избягахме от 4те часа английски.. просто ме е яд, че не съм видяла реакцията й.Постоянно мрънкаше някакви набожни простотии, пускаше ни християнски песни и всякви ей такива.., ама поне я правихме на гъз xD Абе в даскало винаги е купон.
![]()
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
И ние сме го павили същото на тази по рисуване,обаче освен габърчето намазахме стола и с бояПървоначално написано от zvezdii4kaa
Също в чая на госпожата по англииски сложихме разхлабително,но тя не го изпи
![]()
ми жеднъж сложихме мравки в 4антата на тая по бел![]()
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Ами моя клас нищо не е прайл, щото ние сме кротки дяца и сме любимци на даскалята. Обаче стария ми клас бяха някви луди изроди. Веднъж едни момчета се хванаха на бас, че единия не може да си сабуе гащите. И оня умник, за да им докаже, че може излезе на подиума объна се с гръб и си сабу гащите!![]()
![]()
видях му гъза, а някои казаха, че и чурката(хахаха чурка!
) му си видяла! Иу!
Music will save the world!
Ами аз сега ще съм 8-ми клас!Имах една доста смешна за околните и болезнена за мен случка.Понеже мястото на госпожата по музика е пред пианото,а всички много искаме да се бъзикаме с пианото,тя непрекъснато ставаше да ни гони.Беше мой ред да ходя да свиря,но не бях забелязала,че секунди преди мен един съученик е сложил габърче на стола за госпожата.Настаних се аз пред пианото и тъкмо да седна, и няколко момичета и въпросното момче извикаха"СТЕФИ НЕЕЕЕЕЕ",обаче аз ги чух твърде късно...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дори госпожата се смя като за умряло.Това е ,за сега
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Мии май бях 7-и клас и имахме музика...Госпожата имаше рожден ден, запалихме пердето докато госпожата дойде и като влезна и изпяхме честит рожден ден... Естествено не ни изгониха, защото го загасихме с 300 зора, но беше добро![]()
В 7-ми клас намазахме дръжката на вратата с лепило.
Не е кой знае кво,
ама май е само тва![]()
Когато бях 6 клас момчетата в класа ми бяха луди в буквалния смисъледин ден когато губихме два поредни часа хвърлиха и двата ни часовника през прозореца на класната ни стая (на 3 етаж сме)чантите си и топката .После един от тях за да се направи на герой излеза на перваза на прозореца а другите пък затвориха прозореца и той не може да влезне вътре
а пазачът на училището го е видял и после така ни е крещел , че направо директорката се уплаши от него
![]()
mi ne pomnq koi klas ama mom4etata pikaha v kofata i gospojata sled tva si izmi duskatamn q mrazeha taq