.

Виж резултатите на анкетата: Кой клас сте?

Гласували
176. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • под 7-ми

4 2,27%
  • 7

20 11,36%
  • 8

62 35,23%
  • 9

31 17,61%
  • 10

31 17,61%
  • 11

11 6,25%
  • 12

14 7,95%
  • завършил

3 1,70%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Гафове и простотии в даскало

Ми разкажете случки, гафове, простотии в даскало... кви сте ги вършили, кой клас са били...дъра дъра...

Град
    в лайната!
    в 8-ми клас съм

Град
    В нас
    И аз съм осми клас.
    I love only myself and fight only for myself!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    И аз съм 8 клас

аз съм 10 ами веднъж като бяхме 6 или 7 клас сложихме габърче на стола на г-та по англ...тя не само че не го видя.но и не го усети защото после сумати време се разкарваше с него на задните си части.беше доста смешно

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    кво общо има
    "кой клас сте" с "разкажете гафове"

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    кво общо има
    И аз тва се чудя .

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    кво общо има
    И аз тва се чудя .
    и аз
    по темата- 9 клас ще съм
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Град
    Varna mLaD0s
    6-ti klas ucelix gospojata po angliiski s1s stol po glavata i me izgonixa ;] i o6te mn mn mn drugi ama tva mai e nai qkoto
    divak

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mExIto
    6-ti klas ucelix gospojata po angliiski s1s stol po glavata i me izgonixa ;] i o6te mn mn mn drugi ama tva mai e nai qkoto
    най-якото?!
    ти си много малоумен бе!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Ся ше съм 9ти клас .. мм спомням си веднъж когато сложихме на една госпожа пърдяща възглавница
    Суетата.Моят любим грях.

v 7 klas .. slojihme ... te4enn shokolad na stola ... na taq po ang

... padala sum v mejdu4asie pred vsi4ki po stulbite s bireni butilki ...

... gonili sme daskali sus sk8 po koridorite ...

.. 4upim lampite s mini topki ...

... ne m ise misli poe4e

Cash:
    "Живота е кучка просто я чукай i
    на всеки предател главата му спукай"

Град
    Varna mLaD0s
    Цитирай Първоначално написано от machineheadfan
    Цитирай Първоначално написано от mExIto
    най-якото?!
    ти си много малоумен бе!
    6tom kazva6 _(_
    divak

Миналата година .. всъщност пролетта .. надраскахме една кукла Барби,чупихме й ръцете,скубахме й косата (+ пергела ми се заби в интимните й части ) и после я сложихме на паметника на даскалото.

В часа гледахме как леличките я взеха и я хвърлиха в боклука. Следващото междучасия я "спасихме" и най-нахално я сложихме пак на паметника.

После я показваха на охраната и се чудеха от къде се е взела. Сигурно си мислеха,че сме ги проклели с вуду магия.

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами то гафове много и простутий също сега ще съм 8ми клас и се надявам пак да вършим идиотщини всеки ден...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

в 6ти клас наводнихме даскалото ,като запушихме всички мивки и през часовете пуснахме всички чешми .беше супер яко.тва е ная-голямата щуротия дет я направихме,а пък и въобще не се разбра кой го е направил тва.

Град
    where no one needs a reason..
    Адски много простотии са ставали в даскало.В 7ми клас имахме една даскалка по немски, която беше адски, ама адски куха.Мерили сме я с кво ли не, листи, кренвирши от карандилки.. крили сме й чантата, изтисквали сме гъбата на стола й.. И тя изпада в някви истерии, вика, ние се хилим.. изобщо голям купон.. Последният ден с класа събрахме абсолютно всички столове и чинове и ги наблъскахме един върху друг до вратата и не можеше да се влезе.И тая като дойде, като видя кво е в стаята, се изнесе и не дойде.На другата година ( аз се преместих в друго даскало ) ми казаха, че е напуснала. А тази година имах няква набожна жена за класна.. тя също се оказа куха.. по едно време като ставахме малко по-шумни в час, тая си взимаше нещата и се изнасяше и карахме свободен. xD Най-якото беше, когато целия клас избягахме от 4те часа английски.. просто ме е яд, че не съм видяла реакцията й.Постоянно мрънкаше някакви набожни простотии, пускаше ни християнски песни и всякви ей такива.., ама поне я правихме на гъз xD Абе в даскало винаги е купон.
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

Град
    Антарктида :)
    Цитирай Първоначално написано от zvezdii4kaa
    аз съм 10 ами веднъж като бяхме 6 или 7 клас сложихме габърче на стола на г-та по англ...тя не само че не го видя.но и не го усети защото после сумати време се разкарваше с него на задните си части.беше доста смешно
    И ние сме го павили същото на тази по рисуване,обаче освен габърчето намазахме стола и с боя Също в чая на госпожата по англииски сложихме разхлабително,но тя не го изпи

Град
    Rivendell, Middle Earth
    ми жеднъж сложихме мравки в 4антата на тая по бел
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Ами моя клас нищо не е прайл, щото ние сме кротки дяца и сме любимци на даскалята. Обаче стария ми клас бяха някви луди изроди. Веднъж едни момчета се хванаха на бас, че единия не може да си сабуе гащите. И оня умник, за да им докаже, че може излезе на подиума объна се с гръб и си сабу гащите! видях му гъза, а някои казаха, че и чурката(хахаха чурка! ) му си видяла! Иу!
    Music will save the world!

Ами аз сега ще съм 8-ми клас!Имах една доста смешна за околните и болезнена за мен случка.Понеже мястото на госпожата по музика е пред пианото,а всички много искаме да се бъзикаме с пианото,тя непрекъснато ставаше да ни гони.Беше мой ред да ходя да свиря,но не бях забелязала,че секунди преди мен един съученик е сложил габърче на стола за госпожата.Настаних се аз пред пианото и тъкмо да седна, и няколко момичета и въпросното момче извикаха"СТЕФИ НЕЕЕЕЕЕ",обаче аз ги чух твърде късно... Дори госпожата се смя като за умряло.Това е ,за сега
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Мии май бях 7-и клас и имахме музика...Госпожата имаше рожден ден, запалихме пердето докато госпожата дойде и като влезна и изпяхме честит рожден ден... Естествено не ни изгониха, защото го загасихме с 300 зора, но беше добро

В 7-ми клас намазахме дръжката на вратата с лепило.
    Не е кой знае кво,
    ама май е само тва

Когато бях 6 клас момчетата в класа ми бяха луди в буквалния смисъл един ден когато губихме два поредни часа хвърлиха и двата ни часовника през прозореца на класната ни стая (на 3 етаж сме)чантите си и топката .После един от тях за да се направи на герой излеза на перваза на прозореца а другите пък затвориха прозореца и той не може да влезне вътре а пазачът на училището го е видял и после така ни е крещел , че направо директорката се уплаши от него

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    mi ne pomnq koi klas ama mom4etata pikaha v kofata i gospojata sled tva si izmi duskata mn q mrazeha taq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си