.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: болка

Question болка

През последната имах болки в кръста, но леки и само от време на време, определено не ме притесняваха
    Наскоро след нещо като малка тренировка не бях загрял преди и след това ме заболя кръста и болката беше рязка при усукващи движения
    А и тренировката включваше усукващи движения
    И това вече ме притеснява
    Възможно ли е да съм си направил сериозна травма с това или може да е просто нещо временно или мускулна болка
    Бтв никога не съм тренирал кръст от страх да не си направя травма на кръста, така че ми е слаб, пък и родителите ми имат проблеми с кръста, което го прави още по—слаб и уязвим
    На 17 години съм
    Дайте ми съвет който не включва да ходя на лекар защото 99%от тях са некадърни и могат да влошат нещата
    Благодаря

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от yoyomaster1 Виж мнението
    Дайте ми съвет който не включва да ходя на лекар защото 99%от тях са некадърни и могат да влошат нещата
    Благодаря
    Вече през интернет сме по-добри от самите лекари. Очакваш тинейджър да ти каже какво ти е, а не лекар, тъй като те са.. некадърни?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Ами много ЛЕКАРИ казват, че на нашата възраст са нормални тези болки в кръста било нещо свързано с растежа .Аз съм на 16 и тренирам волейбол доста сериозно и също имах болки, които се появяваха най-често на тренировка, но имаше един период, в който почна да става постоянна.. тогава поразпитах малко и се оказа че 80-85% от тинейджърите, с които говорех също се оплакват от такова нещо.. препоръчаха ми 2-3 загряващи мазила сред които беше бенгей .. на мен той ми помогна .. Освен това носех и кинезио ленти.. Не мога да кажа, че болката е изчезнала, но драстично намаля .. и все пак е добре да се посъветваш с лекар

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от yoyomaster1 Виж мнението
    Възможно ли е да съм си направил сериозна травма с това
    Благодаря
    Възможно е. Да си докарал сериозна травма. Вероятно ще се наложи да ходиш на лекар и спиране на спорта завинаги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си