Дойде си вчера и неска и се видяхме за по 1 час.. пак е по-добре отнищо макар че днес можеше да остане още 2-3 часа и да си ходи , но не искаше...дойде си там за записване в някви университети.. за 2 дена бая я натоварих поговорихме си... Питах я дали ме обича тя ми вика незнам, объркани са ми чуствата ... вика че е в депресия мислела само за унитата и т.н. преди ми казваше че ме обича сега като и го кажа , тя не ми отвръща.. държи се малко по-хладно, не ми дава много да я целувам т.н. обаче пък усетих разликата за 2-то дена дето се видяхме... тя почна да ми се обажда повече , да ми обръща внимание.. може би проблема е в това че не можем да се видим..

Другото което е видях в фейсбука с някво момче са си писали на 6-ти, последно и оттогава не са, но пък гледах последните търсения от нейния телефон и гледах профила на това момче, питах я и тя ми вика че не помнела защо, май искала да види годините му.. питах я защо се интересува , тя ми вика че не се интересува и че незнаела защо го е гледала.. Казах и да го маха от фейсбука и тя ест не се съгласи, каза че няма да маха никой който искам аз.. Само се инати с мене,, квото и кажа тя прави обратното.. обаче като и казах тогава че ще си пусна моя фейсбук и с мен да си пише там , тя ми вика не viber е добре..

Не мога да разбера защо се инати толкова и защо ми се прави, ако не ме обича вече да ми каже не те обичам да се разделим и това е да знам.. Или ако има друг да ми кажа има друг и това е .. Тя сега е спокойна щото си мисли че като нямам фейсбук и никой не ми пише и съм нейн щото спрях да излизам напоследък и гледам да и обръщам внимание повече , и тя явно затова се държи така.. Викам си айде не можем да се видим поне да си говорим.. Правехме си планове за бъдещето с нея , сега няма и спомен от тях..

П.С. незнам доколко може да има значение за настроението и чуствата и но цикъла и закъснява с 2 дена, а тя е нервна от 1 седмица горе долу, да не би това да е причината за тези чуства? Ще видим след няколко дена като и мине ще има ли промяна , ако не пускам си и аз фейсбука и почвам да не обръщамм внимание, щото не може само аз да се напирам да върви връзката , макар че я обичам супер много..