- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- "Живото същество се ражда преди човека"
Напушен :Д момче ще ме побъркаш, това са факти, които съм изучавала, защото съм се интересувала. Защото съм мислила над тях, защо правя така, и съответно съм търсела обяснение, чрез наука. Защото когато човек може само да предполага, във един милион варианти на истинност... съответно тя е ... в различни проценти при всеки отговор, не мислиш ли, че всяка глава би избухнала
извънземни, ясновидци, религия... има ли нещо, в което не вярваш и как подяволите свързваш тея неща ;d
треа ти спрат ТВ7 на тебе и Ancient Aliens ;d
знам, щото дейността на хората ми се представя напосредствено, докато извънземните съм ги виждал само на картинка
Последно редактирано от socareless : 06-27-2014 на 20:46
ай лил ийт йор брееййн ....... А, не , не мислЯ, просто още не си научила как ставакато се влюбиш. следваш животното... ТЪПО Е, ама не зависи от теб. енергията оказва голямо влияние върху твоя избор както при лунно затъмнение..или пълнолуние, почват вълците да вият. ! ! Птиците е доказано, че се направляват по магнитните полета на земята.... като пиче слънце, си усмихната, като вали дъжд, ти е тъжно.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-27-2014 на 20:51
обикновено по-логичното е по-вярно, не знам защо при тебе е обратното
?!?!?!?!???!?
Мога да тръгна обратно да те убеждавам в разни научни неща, но понеже си вироглава глава, всичките ми усилия, да опростя нещата, ще са напъъъълно изгубени. Ти си един специален индивид, с който ми се ще да не съм под никакви семейни начела.
когато по някакъв начин бъде доказано по научен път, ЕМПИРИЧНО, ще се съглася
дотогава си остава художествена измислица не по-малко истинна от Хари Потър и училището за магии
очаквам са да почнеш да ми обясняваш за съществуването на Хогуардс
първите 3 снимки не съм сигурен кво си мислиш, че доказват, но очевидно не са от времето на ацтеките....освен, ако не са имали фотоапарати... което би значило, че вероятно имат и технологиите да направят тея crop circles,birds или там квито са тия работи
^т'ва май са драсканици по камъни.
И да, примитивна, грозна и в крайна сметка безполезна постройка е доказателство за посещенията от ЕТ.
Виж, да имаше стомана в нея или нещо по-така можеше да се замисля, ама камънаци ... ай не мерси![]()
Животът би бил ужасяващ без хора на които да се довериш. Реално погледнато, ако търсиш човечност в дугите трябва да я намериш първо в себе си.![]()
Аха, преди 5000 хиляди години със сигурност са имали. Тея снимки са световно известни и са открити още преди 200 години от изследователи, днес милиони туристи ги посещават и няма учени, които да са отгатнали как са ги направили.. а пирамидите са на 2 континента е как? Ставали са някакви неща, дето не може да се обяснят. Така че науката е бозпомощна. Ако дарвиновата теория за маймуните толкова те кефи, ок, но това са само теории, нищо не е доказано.
никъде не е казано, че науката има отговори на всичко(не мисля, че това е възможно), но с течение на времето надгражда и все повече изяснява нещата
дарвиновата теория не ме кефи, но все пак е по-логична от "бог сътвори човека за 6 дни на 7мия почиваше" или, че сме проект на някви въображаеми организми от други галактики
като цяло трябва да гледаш по-критично на нещата, не да приемаш всичко, което дават по National Geographic за чиста монета...казвам ти го щото не е "здравословно" повярвай ми
Ако имаме една задача, че Големия Кораб много обича ябълки, живее сам и има 10 ябълки в купата пред него, той би ги:
Изял, защото много обича ябълки
Хвърлил, защото ... (?!?!?!)
Би ги хвърлил, нелогичен е.
Доколкото разбирам, свеждаш вселенските и божествените правила до елементарните човешки разбирания за природните закони и естествености, много от които вече са опровергани научно, и се опитваш да ги наложиш на останалите като единствен и правилен модел на поведение, след което наричаш аморални лайна всички, които не са съгласни с теб и имат различен светоглед. Е, не става така, можеш да гледаш и съдиш единствено собствения си живот.
След като толкова държиш всички да живеем в унисон с природата, какво мислиш за това, че
- ти си средностатистически консуматор, благодарение на когото природата се унищожава с все по-масивни темпове и върви към колапс
- живееш в напълно изкуствен свят - от храната, която ядеш, до екрана, на който четеш това, и специалността, която следваш
- смяташ полигамията или дори полиаморията за нещо погрешно, а хората сме такива по природа (нали беше присъщо само на аморалните лайна да вървят срещу нея?)
- интересно ми е каква е позицията ти за секса преди брак и този, който се прави за удоволствие и не е вагинален. Не е ли това содомия? Нали го пише в библията? Сега ще се самонакажеш ли с камшик, както е казано там (или беше смърт, не съм сигурен)?
И ти като хората от Средновековието се нуждаеш от система от морални правила и закони (подсилени с името на бог, който уж ги е написал), която да ръководи основната част от живота ти и да ти определя какво е добро и кое - не, нещо, което да те кара да се чувстваш значим, тъй като очевидно азът ти спешно търси себедоказване и себеутвърждаване чрез 1. подкопаване на чужди авторитети (аморалните боклуци) и 2. повдигане на твоя собствен като добро агънце/мирянин пред останалите такива. Забавно.
Последно редактирано от dimitar., : 06-28-2014 на 09:10
Снимките ли са открити преди 200 години?
Пирамидите са най-простите устойчиви постройки от камък... Просто е нямало как да направят небостъргачи от камък, сещаш ли се що? Хората са еднакви като мислене, това обяснява и приликите между различните народи.
Да, а посещенията от извънземни са доказани...
ако беше забелязал, половината ми коментари бяха в противоречие с изказванията на npp .. Много добре знам, че религията не е средство, нито пък начина да разбереш какво се е случвало действително, но тя е най-голямото доказателство, с което можем да имаме основание и да вярваме, че не сме единствени, неповторими, ами светът се направлява по много по-сложен начин, от колкото си мислим. Ако е нямаше религията, нямаше да има и наука. Науката възниква и търси отговори именно от корените на религията, която не може да бъде разяснена. Ние не можем правилно да разчитаме религията и има много скрити въпроси. Но е факт, че науката за много неща подкрепя религията и след хиляди години няма да е нищо чудно, ако науката се развие до такава степен, че извади много отговори, не обяснени в религията и самата тя докаже, неща, за които днес обществото ги гледа като ,,религиозни измислици''.
Например според чисто математическо пресмятане, не е възможно да не съществува друга форма на живот в Космоса. Напротив, самата наука твърди, че съществуват хиляди цивилиации, които ние още не сме способни да видим, или да докоснем. И кой знае дали те преди милярди години не са били на Земята, или на Марс, защото има сведения и са открити подобия на пирамиди от сателитни снимки там.. Това искам да кажа, че науката още нищо не знае, а с малкото отговори , вие си правите изводи, което е грешно.
Не снимките, ами европейците ги откриват там.
Пирамидите са толкова уникално изградени, такива архитекти е имало, че нашите само им завиждат. И не само пирамидите, има и други постройки, на които съвременните архитекти още не могат да преценят как точно са ги правили, защото изглежда невъзможно за едни роби, да носят такива камани. Еелоустойн, не знам как беше ... има още по-стари постройки, на десетки хиляди години, отново уникални, отново изобретяващи богове, космос и тнт.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-28-2014 на 11:15
Пирамидата е енергиен център.. за това са в тази форма.. Дори е възможно да не са точно гробници, ами бази за комуникация, центрове между световете :Д