Въпросът нарочно беше за моето приятелче,
и я ми разяснете какви са тия закони по-точно... Като например, каквото се повикало, такова се обадило, или?
Тази тема е за взаимоотношения, а не за физика. Не съм много сигурна кое колко общо има. Може би е просто допирателност спрямо това да сме свикнали ние, какво трябва и какво не, според морални ценности. За мен религията е една секта, не мога да си го обясня по друг начин. Помислете маааалко по абстрактно.

Вие живеете на средно-голям остров, нямате представа за времето, всичко, което сте свикнали да имате и да използвате тук - го няма. Тоест примитивен начин на живот, имате хора, кокосови орехи, пръчки, дървета, пясък - естествени неща. Разбира се еволюцията напредва, и групата започва да си разказва истории за лека нощ. Научават се как да си правят глинени плочици за писане, хората след тези също владеят този език, той се развива, хората също и това е. С каква цел? Могат да са много, като цяло религията за мен е просто начин да живееш сред общност и да не забравяш, че ИМА закони. Като например, че не можеш да спреш природата, но кой е доказал колко физиката има общо с човешките взаимоотношения? Това са догадки.