Първоначално написано от
Mary_Jane_69
Оле сериозно, на какви наркотици си?!?!?!!?
Знаеш ли какво е любовта? - Химия! Можеш да я развиеш към всичко, ако стимулираш определени части от мозъка си, вече го споменах. Казах ти НЯМА добро и зло, има гледни точки, разбираш ли? Обясних ти го, цветно даже, че това са 2 цвята, които виждаш така, защото ти е казано да ги виждаш по този начин. Разграничаваш ги, защото си научен да го правиш. Но щом нещата за теб са във версия А, има и версия Б за някого - и нещата са различни. Тогава доброто и злото се обръщат и става един голям парадокс на твоята теза. Тоест те не съществуват - защото са много и различни вариации.
И да, както химия, е и инстинкт. Знаеш ли, научно доказано е, мозъкът ти те кара да се влюбваш в образи, приличащи на твоя, приличащи на майка ти, семейството ти. От генетика е. Без значение цвета, могат да бъдат детайлни, абстрактни и дори да, цветови предпочитания.
Как може да ме направлява нещо ... което не е... не знам, изобщо според теб тая любов материална ли е? Ако и отново е доказано за мисълта, че е материална, съответно любовта става материална. Защо ти е тоя мозък, щом не можеш да го използваш, за да съставяш света? Всичката тая връзка между невроните - това е уникално! И го знаем, защото е доказано! Не знам защо се уповаваш на неща, които не си видял, а само си усещал и чувал? Не съм сигурна дори какво да ти кажа, просто не знам...
I'm done.