.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    golemikurpenev
    Guest

Question Тест за марихуана

Здравейте хора. Пусха трева от 3 месеца почти всеки ден. Предната седмица майка ми се осъмни и каза, че ще ми направи тест скоро. След 2 дена ще ми го направи. Можели да ми обясните какъв е този тест знам че с урина нещо.. И също ако може да ми кажете начини да го направя отрицателен.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Спри да пушиш като за начало....

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма как да се прочистиш за 2 дни. Ще бъде положителен.

По-добре й кажи, че пушиш, поне ще й спестиш парите за теста. И да, ще бъде положителен, без значение дали пушиш всеки ден в продължение на година или си пушил веднъж. А може да опиташ и да придумаш лекаря да не те издава.

Знам ,че е късно вече ,ама за всеки случай да си кажа ...Не пуша трева и съм давал урина на приятел ,защото го хванаха напушен в даскало ,така знам ,че той се наливаше с много вода ,кисело мляко и вода и един път успя да излъже теста без моя помощ (демек без моя урина) ...Тъй де помолете някой приятел да се изпикае във бутилка на самия тест няма да влязат с вас в кенефа .

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Един мъдрец веднъж ми каза - "след коза на сутринта пий повече айрян, отколкото след ракията". Тестът ще е с две черти, сори
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Аз пък правих тест два дни след това и беше отрицателен.Не знам защо, но предполагам е заради многото вода , която пия.Ако искаш да го направиш невалиден капни малко оцет.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    защо му ''помагате'' според вас майка му иска да му навреди или просто не искате да яде пердах?

щом като сте големите пичове че да пушите трева ще трябва да сте готови и да си понесете последствията
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Най-добрият съвет е да кажеш на майка си и жената да си спести парите за теста. *както писаха по-горе*

За всички любители на тревата
    Един голям учител от изтока е казал : " по добре да те удари кола с 120 км и тялото ще се възстанови по бързо от колкото ,ако изпушиш ЕДНА цигара марихуана.Тези които пушат си изяждат аурата и след това почват да се нахвърлят и върху света.
    Първоначалното главозамйване е ефект подобен на този на излизане от тялото.СЛед това тялото без надзор го окопират еднни тъмни съшности !

Просто й кажи истината и си понеси последствията.. кво толкова

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    защо му ''помагате'' според вас майка му иска да му навреди или просто не искате да яде пердах?

щом като сте големите пичове че да пушите трева ще трябва да сте готови и да си понесете последствията
    +2

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от tonybadams Виж мнението
    За всички любители на тревата
    Един голям учител от изтока е казал : " по добре да те удари кола с 120 км и тялото ще се възстанови по бързо от колкото ,ако изпушиш ЕДНА цигара марихуана.Тези които пушат си изяждат аурата и след това почват да се нахвърлят и върху света.
    Първоначалното главозамйване е ефект подобен на този на излизане от тялото.СЛед това тялото без надзор го окопират еднни тъмни съшности !
    Кажи на тоя " мъдрец от изтока" че ти е дал много калпава стока... Тъмните същности са те окопирали, както Русия окопира Крим.... -.-

До автора: като си достатъчно голям да пушиш куче, ще си достатъчно голям и да си понесеш последствията.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Подмени урината с на приятел, най-сигурно е.
    А тестът ще покаже ли нещо ако просто се топне в вода??

това с подмяната наистина е добра идея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си