- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме обича?
Здравейте!Искам да ви споделя един проблем относно мен и приятеля ми. Аз съм на 16, а той е на 20 и понякога си мисля 'защо си губи времето с мен като около него се навъртат много други по-красиви момичета' .. Вчера му звъннах да го чуя по телефона и не ми вдигна, след около 30 мин пак му звъннах и телефона му беше изключен. В мен започнаха да се пораждат съмнения дали не е с друга..
Той по принцип е на работа от 8 сутринта до 8 вечерта, и твърди че до сега не са му давали почивен ден, а аз мисля че е невъзможно. Според мен има нещо гнило в тая работа.. Искам да чуя и вашето мнение
![]()
естествено, че лъже, няма работа без почивен ден.
За тва 16 годишните нямат бъдеще с 20 годишни. Щото ги искат само за секс и развлечения, понеже са наивни.
Да :Х Това подсилва съмненията ми..
Според мен се отдръпни от този човек така че той да забележи и наблюдавай поведението му... и винаги имай 1 на ум ..иначе..от колко време сте заедно?
Е не, то винаги има изключения, може и да не е заради това. Аз просто не одобрявам такива връзки.
12 часови смени, 7 дни в седмицата
успех
n00bs
не това, че не ти е вдигнал е толкова лошо, колкото това, че не ти е звъннал след това..а дали просто не се е случило нещо?
той къде работи?Тоест на морето ли е? Защото ако е там..работата наистина е доста и частникът не се интересува ..важното е да има кой да работи..
Не мисля че се е случило нещо защото е на линия в фейсбук.. Но не му отговарям на съобщенията да видя дали ще се сети да звънне по телефона. Утре трябва да се видим на обедната му почивка, но ще го изненадам по-рано на работата му.
Ами той работи и живее в Благоевград, аз живея в едно градче близо до Благоевград, но там уча, а той работи там в една автомивка заради доброто заплащане.
[QUOTE=Illusion772;11113420]Просто от интерес да попитам
И какво бъдеще си мислиш че имаш с един автомияч ?
Къде ти прочете, че тя иска едва ли не да се женят?? Момичето е на 16..успокойте се..кво като е автомияч, срамна работа няма, по-добре автомияч от колкото безработен..
играй на обича ме, не ме обича с цвете, стискам палци!
Е ти утре може да не му вдигнеш телефона за да видиш дали ще се сети да ти пише. Няма значение по какъв начин се опитва да се свърже с теб, важното е резултата. Може пък да си е изгубил телефона или да няма минути ..
А колкото до това, че работи постоянно - изключено е.
Не се занимавай с толкова големи. Той хубаво не ти е намеквал за секс, но може би си го намира от друга. Намери си някой на твоите години, остави го това момче.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5