.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Връзка Смарт ТВ и РС?

Здравейте отново. Имам следното питане: Какво трябва да направя, за да получавам достъп от смарт телевизора до определен фолдър в настолната машина, от който да мога да отварям медийни файлове? Идеята ми е примерно свалям си филм на компа и го отварям от телевизора.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    каква марка е телевизорът?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Марката няма особено значение стига да поддържа DLNA. Потърси в хелпа на Windows за Media Sharing

Ами да, поддържа DNLA, проблема е, че с allshare нещо не мога да намеря телевизора за да му споделя папката... и компа не покрива минималните изисквания на програмата Някакви други варианти освен allshare play?
    Последно редактирано от Red.Corp : 06-17-2014 на 15:22

Купи си един HDMI кабел... не е кой-знае колко сложно .... Или пробвай с DropBox.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    С HDMI качеството е перфектно, но ако може да се направи с DLNA без кабел, ще е по-добре.

Видео картата ми е вградена в дъното и е много стара, няма HDMI слот, а и РС-то е в другата стая и е настолно, иначе кабел имам. Въпросния Дропбокс ще го погледна малко по-късно.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сподели медия папката за всички и после в търси през телевизора. Разбирам, че си със Samsung и аз точно с такъв се справям и без AllShare

Добре де, а как да го търся през телевизора

anonymous682486
    Guest
    включваш програмата AllShare на компютъра и посочваш папката с филмите и после на телевизора с дистанционното натискаш бутона SOURCE и там би трябвало да ви излезе AllShare натискате там и се насладете на филмите.

Идеята е да стигна до папката без въпросния AllShare software, щото той е много тежък за компа + това трябва да отворя въпросната медия от компа, за да тръгне на телевизора, а аз искам да имам достъп до въпросния фолдър директно от телевизора и от него да отварям файловете.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си