Здравейте отново. Имам следното питане: Какво трябва да направя, за да получавам достъп от смарт телевизора до определен фолдър в настолната машина, от който да мога да отварям медийни файлове? Идеята ми е примерно свалям си филм на компа и го отварям от телевизора.
Ами да, поддържа DNLA, проблема е, че с allshare нещо не мога да намеря телевизора за да му споделя папката... и компа не покрива минималните изисквания на програмата Някакви други варианти освен allshare play?
Последно редактирано от Red.Corp : 06-17-2014 на 15:22
Видео картата ми е вградена в дъното и е много стара, няма HDMI слот, а и РС-то е в другата стая и е настолно, иначе кабел имам. Въпросния Дропбокс ще го погледна малко по-късно.
включваш програмата AllShare на компютъра и посочваш папката с филмите и после на телевизора с дистанционното натискаш бутона SOURCE и там би трябвало да ви излезе AllShare натискате там и се насладете на филмите.
Идеята е да стигна до папката без въпросния AllShare software, щото той е много тежък за компа + това трябва да отворя въпросната медия от компа, за да тръгне на телевизора, а аз искам да имам достъп до въпросния фолдър директно от телевизора и от него да отварям файловете.