.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: tattoo

breakmeup1
    Guest

tattoo

Здравейте, нова съм и се нуждая от добри съвети
    Преди 4 месеца си направих татус на корема. Направих го ,за да закрия белег от апандисит.
    Но сега съм решила да си направя нов, като не целя да закривам белези,а просто,защото съм любител на такива неща.Нуждая се от съвет,тъй като съм на 14 години и бих искала новия татус да бъде на ръката ( не съм решила все още къде ще се намира с точност ). Какъв трябва да е размера на татуса, защото не се знае какво може да стане в бъдеще?! И много размишлявах какво да бъде, но така и си останах с размишляването. Кажете ми какво е най-подхдодящо за ръка и то женска. но не искам да са някакви пеперуди,сърца или цветя, тези ги изключвам абсолютно! Благодаря предварително ^_^

Е ти само заради модата ли си правиш татус Съвсем се изгуби смисъла на татуировките. Трябва да символизира нещо специално, а не да го мислиш.

breakmeup1
    Guest
    Не, просто много ми харесваааа Обичам да имам нещо нарисувано по тялото , така да се изкажа. Мислила съм за животните, които символизират по нещо, но се чудя дали ще бъде нормално да си направя подобна татуировка

Супер фен Аватара на psych0
    Според мен не бързай , изчакай малко , за да не съжаляваш после.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

breakmeup1
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от psych0 Виж мнението
    Според мен не бързай , изчакай малко , за да не съжаляваш после.
    Току-що говорих с приятели на тази тема и те ми казаха абсолютно същото. Да,като се позамисля повечко - наистина не е редно все още да си правя.Може би след 18, но дотогава със сигурност ще има нещо по-интересно и завладяващо. Най-добре временна

Все пак си само на 14, вече имаш една, а не бързаш за никъде . Ако след някоя годинка все още искаш - направи си. Иначе на мен не ми харесва татус за момиче на видимо място. Помисли добре дали в бъдеще би ти попречила за работа и дали ще съжаляваш. Аз три години чаках за моята, не се вижда, малка е и не би имало последици.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    не прави по ръцете, врата и лицето, че един ден не дай си боже, държавна работа може да работиш..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Един съвет: Щом не можеш да си решиш сама какъв татус искаш, не си прави. Също много ми беше харесала статия в едно списание (имало и смислени такива ;d). Там казваха, ако искаме татуировка, да си изберем колкото бавно е нужно, с много мислене. След това да я зарежем. След една година по същото време, ако все още я искаме, да си я правим смело. И все пак, на 14 си, със сигурност ще ти се измени вкусът.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си