.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Свършване

Свършване

Свършването ми се явява възможно най-големия проблем в секса. НА 18 години съм, правя секс от 2 години и нито веднъж не съм свършвала. Кажете ми как да свърша мамка му. Лесно мога да получа клиторен оргазъм дори сама , но вагинално и да свърша абсурд. Обяснете ми какво е чувството преди да свършиш , чудя се да нямам проблем с отпускатнето или нещо такова.Приятелят ми вече започва да се изнервя и това представлява проблем между нас. Обяснете ми вие какво чувствате , има ли течност винаги?
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Свършвала си, просто не вагинално. Някои момичета никога не го достигат. Не знам какво да те посъветвам.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Сменяйте ъгъла! Той е доста по-важен отколкото механичното проникване в поза, в която за теб не е подходящ.
    Пробвай да си отгоре, за да усетиш на теб как ти харесва повече, другия вариант е да си по гръб с някаква възглавничка на кръста за повдигане, обикновено работи. Важното е да експериментирате.

На задна обикновено ми харесва доста , но или той свършва преди мен , или просто не знамм какво да очаквам... смисъл какво е чувството ?
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си