- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- закъснява ми след първия път
Здравейте ! Знам,че сигурно тази тема е "банална" , но бих искала да питам нещо. На 17 години съм и на 31.05 (т.е преди 4 дена) правих секс за първи път . На самата дата трябваше да ми дойде (но не ми беше дошло) . Не беше с презерватив, но свърши извън мен. Та въпроса ми е нормално ли е да ми закъснее ?
Да, на мен ми закъсня близо 2 седмици след първият ми път. Моя приятелка ми е споделяла също за голямо закъснение след първият и секс. Така, че спокойно, не си бременна, ще ти дойде цикъла, просто очаквай да закъснее поне с няколко дни.
Габриела, момче съм, не съм много запознат точно с този проблем, но ще ти кажа едно. Без презерватив всички говорят, че е по-хубаво нормално, но СИГУРНОСТТА и ЗДРАВЕТО са преди всичко! Мисля, че си наясно, че може да забременееш дори и от течноста, която прочиства каналите, поради простата причина, че и тя съдържа семенна течност! И аз скоро направих "сефтето" си, но винаги го правя с презерватив! Пази се !
След първия ми път ми закъсня с 1 седмица и после се регулира спокойно нормално е
Ще може ли да пишеш когато ти се регулира сефтето го направих на 07.05 и на 05.05 беше ми свършило пък на 03.-04.06 трябваше да ми е дошло ама още съм в очакване :Д
На мен също ми закъсня с около 2 седмици, на следващият месец пак така. След това се консултирах с гинеколожка, не се притеснявай - нормално е.
Напикай един тест, мамка му!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И защо ако мога да попитам го правихте без презерватив ? Да не си мислиш, че опасността е само от бебе. Предполагам на него не му е било за първи път, та може хубаво да си си и лепнала нещо.
Вторият въпрос е защо за близо месец не направи един тест ???