Не знам дали това е правилната тема, но тази най-пасва ..
Та ..имам приятел с привилегии от близо 2 седмици ..обаче аз влагам много чувства, а не трябва ..
Излезнахме уж първия път като приятели, ама той тръгна към мен и се целувахме ..вечерта си писахме и той каза, че не иска връзка ..плаках много, но още същата вечер предложих варианта: приятели с привилегии и станахме такива ...излизали сме 5 пъти до сега ..на 2ра среща ми бърка там( бях девствена), на 3та ми лиза по негово желание, а на 5та при въпроса ми към него:забравих ли нещо във вас, отговора му беше: само девствеността си ..може и това да не е редно, може и да съм малка, но аз исках да е с него ..въпроса е че аз влагам чувства ..но май и той но ги крие ..много го ядосвам според него и много се дразни като приятелите му разберат нещо ..щом пали, значи му пука ..споделете вашето мнение дали според вас не е така..а има и още нещо ..излизаме само когато ще си правим щастие и по никакъв друг повод ..Може да споделите имали ли сте такъв до себе си ..и какви приключения сте имали ..не съм курва ..тичах по на един гей гъЗа 3 години ..след това ходих с 2-3 щот си нямах работа ..а този ми покаЗа, че съм имала чувства все пак ..
Таа споделете дали е с мен просто за секса ..или има чувства, който крие и дали сте имали и вие приятел/ка с привилегии (: