- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- к'во иска ТАЯ...?
С въпросното момиче вече не сме никакви. В началото бяхме много близки "приятели", ама нещата не се получиха. Бяхме прекъснали контакт по мое желание за известно време. Та на 9 декември и писах СМС ( все още бях под въздействие на алкохола) Беше ме блокирала във facebook и ми махна блока уж да се "разберем". Та там пак тежки думи от нейна страна- не знача нищо за нея вече, не искала да има контакт с мене и т.н. обичайните баналсности в общи линии. Аз се държах напълно нормално и се постарах да запазим добрия тон- принципно можех да и кажа много гадни неща и МНООГО лесно излизам извън контрол, ама ми беше все тая, едно безразлично ( дори и писах защото нямаше какво да правя).
Плюс тва преди ден-два видях, че сегашния и приятел ми е писал някви заплахи, не съм си правил труда даже да му отговарям на пича- знам какво му е. И явно тя му е казала, че съм я търсил...
И днес съвсем случайно видях, че тя ми е писала някви сладникави пожелания за Коледа...? Нали уж не искаше да има контакт с мен. Казала е на приятеля си да не я търся, а ся изведнъж пожеланиица ( не съм и отговаряш щото не намирам смисъл)
Какво е вашето мнение?
Не се занимавай с мазмантии, действай все едно я няма ;]
И двамата не знаете какво искате. Голяма работа, че ти е писала, може и тя да е била на градус, като не ти харесва, блокирай я.
Мхм, мерси за отговорите. Просто е тъпо първо да се оплаква на приятеля си, че я "тормозя" и да не я търся. А после самичка да ми пишеКакто и да е...
Може да е изпращала СМС-и на всички от телефонния указател, или поне на няколко човека.
И все пак не виждам как заради един празничен СМС с пожелания реши, че иска нещо от теб. Май много се филмираш.
Това че ти е пратила СМС за Коледа не значи че иска нещо от тебе .
Спрете да си мислите че като някой ви прати някакво събощение значи задължително иска нещо от вас .
А тези опредаления като ТАЯ са толкова невъзпитания че няма накъде .
Не се занимавай а тва за пожеланията нормално е да ти пише било е празник
Това с приятеля ми е любимото! Само чакам такива нещастници да ми се включат да им обясня кой на кого какво е писал и да ги изкарвам извън нерви![]()
Я тоя път я блокирай ти... като за НГ така...
Хахха именно. И интересно е, че смелостта на пичагата е обратно пропорционална на физическите му данни... Той сега е на гости при въпросното момиче. А той не знае, че живея на 45 минути път от него, и преспокойно може да се натоварим 4-5 аверчета и да видим как ще ми счупи краката... Не е хубаво да заплашваш така хора който не познаваш какви са и какво могат да ти направят. Още по малко, че си в чужд град и си сам- и доста нездравословни неща може да ти се случат, ако не мислиш... правилно.
А иначе няма да я блокирам, просто ми е любопитно да я изучавам- все едно наблюдавам някакъв нов вид животинче.![]()
П.С. Весело посрещане на новогодишните празници. Обичайте и си ценете семейството, приятели, близките. Другото няма значение![]()
Аз само да кажа във връзка с това, че ако смятате да се хамалите с пича, противоречи малко на етичния кодекс да му скачате 4-5 човека. Хубаво, вземи си някой в случай, че ти изкара нож да има кой да ви разтърве, ама да го бъхтате няколко човека е жалко за вас, не срам за него! Ако аз направя нещо такова (физическата саморазправа ми е чужда по принцип), ще кажа на мойте хора "никой да не бара" и а някой друг му посегне, а го смачках и него! Истинските мъже го играят 1 в 1. Останалото е келешлък.
То всеки си намира майстора, психопате...![]()
Takaki Tono ---> now I am DissapointedDreamer, too![]()
Shadix сигурно ше е потретя, ама не е много УМНО да си в друг напълно непознат град и тръгнеш да ме заплашваш... МЕН. Не 4-5, ами 10 човека ще събера и не ме ебе дали е комплексарско или от келешлък. Ше ида ше му начупя мършавата тиква просто за идеята... няква жалка мърша с 28 ръка и трета вежда ше ме заплашва.
Друг е въпроса, че заради няква безлична пу*ка мога да си навлека проблеми със закона
Автора е баси опасния тип, не знаех, че имаме мутри във форума![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И ти ще му показваш какъв мъж си и как ще го пребиеш...с подкрепление от 4-5 човека. Много си опасен...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!