.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Cool к'во иска ТАЯ...?

С въпросното момиче вече не сме никакви. В началото бяхме много близки "приятели", ама нещата не се получиха. Бяхме прекъснали контакт по мое желание за известно време. Та на 9 декември и писах СМС ( все още бях под въздействие на алкохола ) Беше ме блокирала във facebook и ми махна блока уж да се "разберем". Та там пак тежки думи от нейна страна- не знача нищо за нея вече, не искала да има контакт с мене и т.н. обичайните баналсности в общи линии. Аз се държах напълно нормално и се постарах да запазим добрия тон- принципно можех да и кажа много гадни неща и МНООГО лесно излизам извън контрол, ама ми беше все тая, едно безразлично ( дори и писах защото нямаше какво да правя).
    Плюс тва преди ден-два видях, че сегашния и приятел ми е писал някви заплахи , не съм си правил труда даже да му отговарям на пича- знам какво му е. И явно тя му е казала, че съм я търсил...
    И днес съвсем случайно видях, че тя ми е писала някви сладникави пожелания за Коледа...? Нали уж не искаше да има контакт с мен. Казала е на приятеля си да не я търся, а ся изведнъж пожеланиица ( не съм и отговаряш щото не намирам смисъл)
    Какво е вашето мнение?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Лигла, и тя не знае какво иска.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Лигла, и тя не знае какво иска.
    ама и той също

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Не се занимавай с мазмантии, действай все едно я няма ;]

И двамата не знаете какво искате. Голяма работа, че ти е писала, може и тя да е била на градус, като не ти харесва, блокирай я.

Мхм, мерси за отговорите. Просто е тъпо първо да се оплаква на приятеля си, че я "тормозя" и да не я търся. А после самичка да ми пише Както и да е...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може да е изпращала СМС-и на всички от телефонния указател, или поне на няколко човека.

И все пак не виждам как заради един празничен СМС с пожелания реши, че иска нещо от теб. Май много се филмираш.

Това че ти е пратила СМС за Коледа не значи че иска нещо от тебе .
    Спрете да си мислите че като някой ви прати някакво събощение значи задължително иска нещо от вас .

А тези опредаления като ТАЯ са толкова невъзпитания че няма накъде .

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се занимавай а тва за пожеланията нормално е да ти пише било е празник

Не ми е пращала СМС а съобщение по facebook..,..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Това с приятеля ми е любимото! Само чакам такива нещастници да ми се включат да им обясня кой на кого какво е писал и да ги изкарвам извън нерви
    Я тоя път я блокирай ти... като за НГ така...

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Това с приятеля ми е любимото! Само чакам такива нещастници да ми се включат да им обясня кой на кого какво е писал и да ги изкарвам извън нерви
    Хахха именно. И интересно е, че смелостта на пичагата е обратно пропорционална на физическите му данни... Той сега е на гости при въпросното момиче. А той не знае, че живея на 45 минути път от него, и преспокойно може да се натоварим 4-5 аверчета и да видим как ще ми счупи краката... Не е хубаво да заплашваш така хора който не познаваш какви са и какво могат да ти направят. Още по малко, че си в чужд град и си сам- и доста нездравословни неща може да ти се случат, ако не мислиш... правилно.
    А иначе няма да я блокирам, просто ми е любопитно да я изучавам- все едно наблюдавам някакъв нов вид животинче.

П.С. Весело посрещане на новогодишните празници. Обичайте и си ценете семейството, приятели, близките. Другото няма значение

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ъм, пич, ти си й писал СМС-а и от личен опит - под влияние на алкохола правиш най-истинските неща и пишеш и звъниш на хората, на които наистина искаш... Така че, въпроса е какво ТИ искаш?...
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    А иначе няма да я блокирам, просто ми е любопитно да я изучавам - все едно наблюдавам някакъв нов вид животинче.
    Yeah sure.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Ъм, пич, ти си й писал СМС-а и от личен опит - под влияние на алкохола правиш най-истинските неща и пишеш и звъниш на хората, на които наистина искаш... Така че, въпроса е какво ТИ искаш?...

Yeah sure.
    Не, пиша СМС на на нея, когато няма с коя друга да говоря и т.н. Защото знам, че тя винаги ще ми отговори.

Хахха именно. И интересно е, че смелостта на пичагата е обратно пропорционална на физическите му данни... Той сега е на гости при въпросното момиче. А той не знае, че живея на 45 минути път от него, и преспокойно може да се натоварим 4-5 аверчета и да видим как ще ми счупи краката... Не е хубаво да заплашваш така хора който не познаваш какви са и какво могат да ти направят. Още по малко, че си в чужд град и си сам- и доста нездравословни неща може да ти се случат, ако не мислиш... правилно.
    А иначе няма да я блокирам, просто ми е любопитно да я изучавам- все едно наблюдавам някакъв нов вид животинче.

П.С. Весело посрещане на новогодишните празници. Обичайте и си ценете семейството, приятели, близките. Другото няма значение
    Аз само да кажа във връзка с това, че ако смятате да се хамалите с пича, противоречи малко на етичния кодекс да му скачате 4-5 човека. Хубаво, вземи си някой в случай, че ти изкара нож да има кой да ви разтърве, ама да го бъхтате няколко човека е жалко за вас, не срам за него! Ако аз направя нещо такова (физическата саморазправа ми е чужда по принцип), ще кажа на мойте хора "никой да не бара" и а някой друг му посегне, а го смачках и него! Истинските мъже го играят 1 в 1. Останалото е келешлък.

Аз само да кажа във връзка с това, че ако смятате да се хамалите с пича, противоречи малко на етичния кодекс да му скачате 4-5 човека. Хубаво, вземи си някой в случай, че ти изкара нож да има кой да ви разтърве, ама да го бъхтате няколко човека е жалко за вас, не срам за него! Ако аз направя нещо такова (физическата саморазправа ми е чужда по принцип), ще кажа на мойте хора "никой да не бара" и а някой друг му посегне, а го смачках и него! Истинските мъже го играят 1 в 1. Останалото е келешлък.
    Хаха няма 1v1 брат, тва не е лига или нещо такова. Шом си толкова силен да заплашваш, че ще чупиш ръце и крака, ше се справиш и 3V1- 4V1

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Абе един такъв имаше доста безсънни нощи, ама там не бевше от някаква глупава параноя, компелкси и ревност.
    Та и той явно си мислеше като теб, ама уви...

То всеки си намира майстора, психопате...

Takaki Tono ---> now I am DissapointedDreamer, too

Хаха няма 1v1 брат, тва не е лига или нещо такова. Шом си толкова силен да заплашваш, че ще чупиш ръце и крака, ше се справиш и 3V1- 4V1
    приятел никой неможе да се справи 2v1 камули 3v1 само Кубрат Пулев има възможност, но малка... мисли реално

Shadix сигурно ше е потретя, ама не е много УМНО да си в друг напълно непознат град и тръгнеш да ме заплашваш... МЕН. Не 4-5, ами 10 човека ще събера и не ме ебе дали е комплексарско или от келешлък. Ше ида ше му начупя мършавата тиква просто за идеята... няква жалка мърша с 28 ръка и трета вежда ше ме заплашва.
    Друг е въпроса, че заради няква безлична пу*ка мога да си навлека проблеми със закона

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Автора е баси опасния тип, не знаех, че имаме мутри във форума
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Автора е баси опасния тип, не знаех, че имаме мутри във форума

И ти ще му показваш какъв мъж си и как ще го пребиеш...с подкрепление от 4-5 човека. Много си опасен...

Голям фен Аватара на Котка.
    Тая иска СЕКС...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    преспокойно може да се натоварим 4-5 аверчета и да видим как ще ми счупи краката... Не е хубаво да заплашваш така хора който не познаваш какви са и какво могат да ти направят.
    И ти говориш за "смелост, обратно пропорционална на физическите данни", а?! На такива им се вика "мъжка п*тка", защото са много силни само в компанията на още няколко момчета
    Ако мацката можеше да ти види постовете сигурно и за 8-ми март щеше да ти честити ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си