Здравейте, искам да споделя проблема си с вас и да помоля за съвет или информация, тъй като все не намирам време за гинеколог. Преди година, година и половина ми спря цикъла напълно, не направих нищо по въпроса, тъй като си ми беше екстра и си мислех че има и такива моменти, в които спира тъй като съм млада. Помислих си че ще се оправи от самосебе си, но сгреших и все пак не направих нищо по въпроса, докато не дойде април(преди 3 месеца). След като видях че близо година не ми беше идвало се притесних, записах си час при гинеколог, прегледа ме, каза че всичко си ми е наред и ми изписа някакви хапчета (ще ви излъжа за името). Пих ги 1 седмица, след което ми дойде, добре хубаво оправихме 1 проблем, но започна друг... Идва ми за 1 седмица, свършва, след което се минават 4-5 дни и отново ми идва. И това е в продължение на 3 месеца вече, хем че е досадно, хем че не е нормално. Искам да попитам дали това се е случвало на някой от вас? Имате ли представа какво трябва да пия? Чувала съм, че ако пия противозачатъчни за месец ще се нормализира, но няколко мои приятелки ми каза че последиците от тези хапчета не са били хубави, дебелеело се, увеличавало се окосмяването по тялото и пр. Ще бъда много благодарна ако някой ми каже дали тези странични ефекти наистина се получават? Благодаря предварително !