По принцип схващането, че когато някой пусне тема за приятел всъщност НЕПРЕМЕННО иска да извлече информация за себе си, е плоско. Ноо сега АЗ мисля, че случаят на автора е точно такъв .
*он - не съм имала такава връзка. Мнението ми е, че всички изписани неща за невероятното влагане на доверие са просто клишета. Аз така виждам нещата. За мен самият факт, че само заради отдалечеността на половинката ще вярваш повече, е притеснителен. Количеството доверие трябва да е еднакво и в двата типа връзки /т.е супер голямо/.
Не е моя работа какво мислят хората за дистанцията, обаче... честно казано ми стана грозно мнението на някои потребители, че такава любов нямало. Ами има, виждала съм. Казващите обратното обикновено са толкова заклети привърженици на "земното" и на "ненаивното", че им бяга другата магия; някак ги е страх да се отпуснат и да навлязат в нещо по-... въздушно. Навремето хората не са отписвали така с лека ръка всичко. Е, нашето съвремие пък си има други плюсове, но да не се отклонявам от темата, че и сега залитанията ми са много ;d.
А, още нещо: струва ми се кофти да се казва, че разстоянието усилва чувства. Физически разделени сте, не се виждате често и това ви разгаря тръпката... гениално. Та да - сама по себе си отдалечеността не би трябвало да прави нищо, не и ако реално си пасвате. Иначе е ясно, че се намесват нови запознанства, нови среди, нови цели /пък и единственото сигурно е че няма нищо сигурно/.
Повече любов да има във връзките и това е. Всякакви други писания са излишни.
Последно редактирано от Evterpa : 07-15-2014 на 13:53