- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпращане на снимка на гърдите
С момче си чатиме и той ми написа да му изпратя снимка на гърдите а той ще ми изппрати снимка на пениса. Да му пратя ли?
Ако е сериозен младеж, ще да дойде до вас да ги види, а не да ти иска снимки по скайп
Кво чакаш още, пращай му. Ако трябва да бъда честен и на мен са ми пращали.![]()
Поне 90% от хората си правят голи снимки и ги пращат, цаката е да ги пратиш на правилния, а не да се гледаш в " Курволяк " у фейсбука после![]()
Ако си способна да му ги покажеш на живо му ги прати. Иначе не.
Не, по дяволите. Не знам каква е тая мода напоследък непознати хора да си снимат пишките и циците и да си ги пращат. Сигурно съм старомодна.
Не...забога...
Да
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не че нещо, но повечето пъти това завършва с качване на снимката в някоя подигравателна страница във fb. Е все пак това си е твой избор, щом питаш едва ли ще откажеш да му пратиш...
Ако си решила да му пращаш снимка да гърдите си , направо я качи във всички сайтове, за които се сетиш, включително и фейсбук! ;д Какви са тези глупости изобщо?
Какво си пращате снимки само, съберете се в един креват и се гледайте и пипайте колкото искате.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Понеже живея в Англия вчера слушах по радиото случей в който момче на 17 изнудва мацката си че ако не му прати снимки на циците си ще скъсат ! Тя на 14 и се оплакала на ... Еди кой си (тук имат много държавни защити на мололетни, на не знам си какви ) и той понеже е над 16 ще работи 2 год за държавата ... Като пробацияне че не харесвам цици - ама не знаеш кой е срещу теб на компа , я маце я някой шапкар!
И все пак няма проблеми ако мацката е поне 16 годишна и ако сама е решила да ти прати но иначе си е кофти тръпка!
Последно редактирано от nansi_2005 : 06-30-2014 на 13:26
Ей да не забравиш да пратиш и на нас, да оплакнем окото..![]()
![]()
![]()
С пишката се пикае, хора. Защо ви е да я снимате?