Тия кристали няма да спрат цъфтежа, те само приглаждат, а не лекуват косата.

Първо, вземи си нежен шампоан, който не е агресивен към косата. След като се изкъпеш увивай косата си в кърпа, но не я търкай, защото така се съсипва. Прави си маски! Домашните маски са супер, а и са добро решение ако нямаш много пари. Използвай масла (от арган, жожоба, авокадо, макадамия, кокосово), прибави жълтък, кисело мляко, мед. Нанеси маската и стой поне няколко часа, като си сложиш хавлия и найлонова шапка, за да се загрее хубаво.

Само с балсам няма да стане. След като се изсушиш или на влажна коса можеш да нанасяш на краищата си масло, някое от изброените. Маслата на Икаров са евтини, но не са особено качествени. Тук момичетата препоръчват Наши (арган), което е скъпичко, аз не съм го ползвала лично, не мога да кажа колко е добро. Ползвам едно друго, което ми препоръчаха, но етикета се изтри и не знам коя е фирмата.
Макадамията е много подходяща за такава коса, виж www.zlatnaribka.com

Ако не ти се занимава с домашните маски, защото отнемат време и не винаги човек има настроение, купи си готова маска, пак ти препоръчвам Макадамия, защото много помага и дори след няколко пъти има някакъв резултат.

Дано съм ти била полезна.

И се пише цъФтеж!!!