Здравейте, най-после се реших да напиша някъде за нещо, за което се чудя вече от доста време. Може да звуча малоумно, това го знам , но все пак… Та проблема ми е, че когато правя различни видове упражнения, тялото ми изглежда по различен начин. Дори не знам как да го обясня Ако тичам и правя едни упражнения – коремът, краката всичко изглежда така сякаш структурата ми е различна в сравнение с това как се оформят ако правя например Insanity - само кардио упражненията (въпреки, че не правя нищо по-различно от кардио и упражнения за корем) . Знам, че структурата на тялото не може да се промени и нямам абсолютно никакъв проблем с това, но възможно ли е оформянето – различните части на тялото ми да изглеждат по различен начин при различните упражнения. И за да се опитам да обясня какво искам да кажа ето снимка - http://i59.tinypic.com/35k91ma.jpg
При една дейност горната част на тялото ми е с по-изразени извивки, както на 1та снимка, а при други е някак си изправена като на 2та снимка. Надявам се някой да е разбрал какво имам предвид и дори ще разбера, ако го сметнете за нелепо