- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво бихте направили с мозъка си ако беше човек?
На мен ако ми падне тоя педал ще го пребия.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Не забравяй, че той е виновника за отлагането на важни неща и пропиляното време в интернет.
Ноп. Аз съм си аз, а мозъка ми е своеволен тъпанар. Понякога се притеснява докато съм ядосан и ме кара да изглеждам притеснен, а аз не искам да имам нищо общо с това. Прави ми и проблеми с несподелени влюбвания, за които няма смисъл да ми пука вече. Също така ме кара да ям гадна храна (шоколад).
Да не говорим колко ме мами, но поне това го понаучих да не прави.
Не, просто наричам "мозъка ми" частите от мозъка ми, които не мога да контролирам и "аз" тези, които мога.
^ Не
Бих го накарал да ми обясни по-нагледно кое какво му е, че много трудно си го представям само от една тетрадка.
Бих го пребил щото е балък.
После бих го прегърнал щото си го обичам.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
душата е съзнанието ни, тя не е нещо материално, но не означава, че не съществува
щом учените работят по технологии за оставяне и запазване на съзнанието на човека след смъртта му и се надяват още в близко бъдеще да отрият много отговори за успешно приложение на това, значи има нещо вярно в душата. Душата е нематериалното, което остава, вид импулси или някакви електроини, магнитни полета или кой знае. То преди 100 години хората не са вярвали и че сме съставени от атоми, които са в постоянно движение в кинетичната арбита, не изглежда реално, но вече е доказано.
Днес точно си мислех, понеже от пътя си избистрих главата, мозъкът е най-прекрасният орган.
@golemiq_korab_minava golemiq_korab_minava: нмз чао
не мога да цитирам :с
мериджейн твоя мозък също имам да го бия >:с
spam spam spam spam
кой е Велизар?