- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля прегледайте темата.
Преди няколко дена направих 14 години и след няколко дена ще правя секс с гаджето си и се чудех за 14 годишен 14,5 сантиметра добре ли са? тя е девствена
Последно редактирано от extension3 : 06-26-2014 на 22:10
смисъл? защото досега няколко човека ми казаха, че 15 см са добре за 14 годишен :Д пък и тя е девствена ;д
За девствена и 10см обиколка е достатъчна, но като не е девствена и 20см не стигат..![]()
Ми де да знам немислиш ли че на 14 години сте малки за секс ? 2 санта мозак да имахте щеше да ви стигне да разберете.
Ooooo, няма да имаш никакъв проблем брат! Успех! И после разкажи как е минало![]()
Ако тя е на 12-13 ще и стигнат. То това въобще няма да е секс, а пародия, но това е друга тема..
Прегледах темата, оказа се, че е заразена с хепатит
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
razmerut ne e ot znachenie,ako znaesh kak da si izpolzvash atribytite![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Тук един детски психолог ако го направят модератор и издири хлапетиите ще направи милиони, след което ще спонурура форума да се развие и ще направи бахти бизнеса...
жалко, че не ме бива в психологията (някой ако се възползва ще искам процент от печалбата за идеята!)
Не съм влизал във форума отдавна - троловете са станали креативни! Ако трябва да приема въпроса на автора на сериозно - момче, замисли се, ако пускаш теми по форума за това дали ти е достатъчно голям, дали си готов за секс? Малък си още, нито на теб ще ти хареса, нито на момичето. Не си струва да почнете да се клатите като зайци от 14 годишни, само за да се фукате един на друг че сте правили секс.