.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    extension3
    Guest

Моля прегледайте темата.

Преди няколко дена направих 14 години и след няколко дена ще правя секс с гаджето си и се чудех за 14 годишен 14,5 сантиметра добре ли са? тя е девствена
    Последно редактирано от extension3 : 06-26-2014 на 22:10

Момичето може да има по-високи надежди

extension3
    Guest
    смисъл? защото досега няколко човека ми казаха, че 15 см са добре за 14 годишен :Д пък и тя е девствена ;д

Супер фен Аватара на Anonys
    За девствена и 10см обиколка е достатъчна, но като не е девствена и 20см не стигат..

Kurkurigirish
    Guest
    Ми де да знам немислиш ли че на 14 години сте малки за секс ? 2 санта мозак да имахте щеше да ви стигне да разберете.

Не, докато не порасне с 2-3 см, никакъв секс!

Ooooo, няма да имаш никакъв проблем брат! Успех! И после разкажи как е минало

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако тя е на 12-13 ще и стигнат. То това въобще няма да е секс, а пародия, но това е друга тема..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Прегледах темата, оказа се, че е заразена с хепатит
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

razmerut ne e ot znachenie,ako znaesh kak da si izpolzvash atribytite

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от extension3 Виж мнението
    Преди няколко дена направих 14 години и след няколко дена ще правя секс с гаджето си и се чудех за 14 годишен 14,5 сантиметра добре ли са? тя е девствена
    Мисля, че размера е последното нещо, за което трябва да се притесняваш. Първо се образовай малко и тогава действай. Секса е нещо много опасно, ако нямаш опит - и психически, и физически.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Тук един детски психолог ако го направят модератор и издири хлапетиите ще направи милиони, след което ще спонурура форума да се развие и ще направи бахти бизнеса...

жалко, че не ме бива в психологията (някой ако се възползва ще искам процент от печалбата за идеята!)

Мега фен Аватара на baby_baby
    Офф с тия размери ще ни побъркате колкото толкова

Не съм влизал във форума отдавна - троловете са станали креативни! Ако трябва да приема въпроса на автора на сериозно - момче, замисли се, ако пускаш теми по форума за това дали ти е достатъчно голям, дали си готов за секс? Малък си още, нито на теб ще ти хареса, нито на момичето. Не си струва да почнете да се клатите като зайци от 14 годишни, само за да се фукате един на друг че сте правили секс.

Питай я дали и стига.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си