.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Exclamation Видео карта проблем

Здравейте, преди няколко седмици ми изгоря видеокартата на лаптопа и беше на ремонт - оправи се.. Днеска изведнъж заби и го изключих, а като го пуснах пак само тръгна в началото и дотам. :X Дали е изгоряла не знам, обаче не ми се ще да се дава пак на ремонт и майка ми да разбира.. Може ли помощ какво да правя и също намерих това http://forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=38796
    Последно редактирано от TechnoNeverDies : 06-27-2014 на 08:28

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от TechnoNeverDies Виж мнението
    и майка ми да разбира.. Може ли помощ какво да правя и също намерих това http://forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=12&t=38796
    Какво точно искаш, смяташ да направиш вечеря, а след нея да кажеш на майка ти ?

Фен Аватара на change_to
    Град
    Пловдив
    Как мислиш че ше са оправи като я сготвиш ?
    БеЛоТо Им ПоКаЗа ТъМнАтА СтРаНа

Супер фен Аватара на JDeel
    Аз не бих имал много надежди за лаптоп с дефектна видеокарта. От една страна не знаеш дали в сервиза въобще разпояват видеокартата или само я духат с нещо топло за да запали отново. Тоя трик става даже със сешоар, само че това е временно решение Трябва си баш презапояване и да се направи качествено. Дали готвенето работи... не съм пробвал, ама ако отпишеш машината можеш да пробваш и да ни кажеш какъв е резултата

Иначе пробвах преди дни да загрявам с поялник чипа на едно USB Wi-Fi адаптерче. Квадратно чипче със студена спойка, и като се натисне единия ъгъл зацепва. Ама нещо не ми се получи, май го развалих допълнително и го метнах

Всъщност лаптопът си се оправи и вече си върви, иначе мерси за отговорите

Моята видео карта имаше същите симптоми, когато прегряваше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си