Здравейте,скъпи форумци! На 21 съм и преди 4 дена разбрах,че съм бременна ( 2 положителни теста и посещение при гинеколог) . Бременноста не мога да кажа,че е била желана,но станалото вече е станало и няма връщане назад! Сега съм пред голяма дилема как да постъпя да направя аборт или да оставя детето. През тези 4 дена в главата ми е пълна мъгла,нерви и прочие. Бащата на детето иска да го оставим,неговите родители са съгласни,но моитее- НЕ ....Особено майка ми е твърдо против да го родя,защото " няма да се оправя" ( разбирам ги напълно) .. Всеки от близките ми ми дава съвети от най-разлиичен тип ( недей-голяма отговорност,живота ти се преобръща напълно,ще съжаляваш,запази го,вземи решение сама за да не съжалчвш и прочие) .Причините заради които искам да направя крачката към аборта са,че нямаме сигурен доход и двамата( макар и да си обещаваме че ще почнем работа,ако реша да го оставя), и двамата сме студенти,или общо взето най-много ни притеснява финансово дали ще може да отгледаме това дете, има и още нещо не съм сигурна дали мога да бъда ИСТИНСКА МАЙКА . Имам две седмици,две седмици в които да реша ( до следващия преглед и решението което съм взела) как да продължи живота ми .. Искам мнения как бихте постъпили в моята ситуация и съвети от хора,които не са в обкръжението ми и могат да погледнат по друг начин на нещата.. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО