.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Пълен фактор са си. Говорим за купуване на столчета, колички, памперси, храна и т.н. А не на "материални" боклуци. Всеки, който си мисли, че парите не са фактор за отглеждането на едно дете е напълно побъркан.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Говорим за купуване на столчета, колички, памперси, храна и т.н. А не на "материални" боклуци.
    Фактор са, да, но едно време не е имало памперси и специални столчета, пък като гледам повечето тук и родителите им не са сакати (физически, умствено някои да) или мутирали. И на мен ми лъха на разглезеност от някои постове в темата.

От друга страна, авторке, говориш само за финансово положение и семействата ви. Помисли си и дали човекът, с когото си в момента, е човекът за теб и дали ще просъществувате заедно дълго време. Просто като насока, нищо не намеквам и честно казано, не се обързвам с препоръка по въпроса ти. Мисля, че за такова решение и не трябва да се допитваш до тийн форум, където ще чуеш мнения от 15 годинишни, които хвърчат в облаците, до такива, които просто ще се изгаврят с положението ти и ще дадат своя гениален принос чрез малоумен коментар или в най- добрия случай ще се превърне в дискусия кое детенце прекрасно мамино златно тук как е отгледано и надцакване чии родители са по- яки... Безсмислено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си