.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Матура 2014

Матура 2014

Здравейте, мога ли да си анулирам работата от матурата и да се явя на сесия Август - Септември ? Ако чисто редовно не става, дайте някаква идея така, че да ми анулират работата системно. Примерно: загубил съм си листа с данните ; скъсал съм матурите при разглеждане в училище.

Искаш да си повишиш оценката,затова ли искаш анулиране?Доколкото знам можеш да се явиш на септемврийската сесия само ако имаш 2,00..

Имам слаба оценка, но не е 2. Сигурен съм, че на другата сесия ще мога да изкарам по - висока от сегашната, а оценката ми трябва. Значи това което съм си го изкарал - няма промяна ? Значи колкото - толкова ?

Ще питам тук, за да не пускам нова тема.
    Въпросът ми е какво трябва да чета от романите „Железният светилник“ и "Тютюн" за матурата(догодина ще я държа), защото ми казаха, че не е нужно да ги чета целите.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от teenproblem999 Виж мнението
    Ще питам тук, за да не пускам нова тема.
    Въпросът ми е какво трябва да чета от романите „Железният светилник“ и "Тютюн" за матурата(догодина ще я държа), защото ми казаха, че не е нужно да ги чета целите.
    А какво ще ти попречи да ги прочетеш целите? Интересни са, ще ти трябват в училище, а може и на матурата да ти се паднат.

Искам да ги прочета целите, но имам доста други работи за които да се готвя, а и матурата не ми е основен приоритет, просто искам прилична оценка.

Тогава просто прочети резюме, за да знаеш за какво става въпрос като не искаш да ги четеш. Или пък можеш да гледаш постановката "Железният светилник" в ТБА.

Става и с резюме. Изобщо тия матури не са толкова трудни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си