- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- премахване на татус
Здравейте,направих си татус,но не стана сполучлив.Въпроса ми е някой премахвал ли си е татус,боли ли,какви са цените и остава ли след това нещо .И също върху това което си махнал можеш ли да рисуваш пак ? "моля без тъпи мнение"
вариант 1 - отиди при някой кадърен татуист, той ще ти даде идея как да го поправите/какво да нарисувате отгоре
вариант 2 - изтърсваш се сериозна сума за премахване с лазер (болезнено е)
за тези се сещам на прима виста.
Welcome to the Jungle...
По-добре го покрий, по-малък риск, по-малко болка, по-малко пари.
Ето този паяк е татус правен върху друг татус..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Покриването е възможно и доста лесно.. всъщност
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Добре.Благодаря ви ...при мен ще стане малко трудно покриването,защото татуса е на целия прасец,но един татуист ми каза,че може да се направи отгоре голям татус с повече детайли,или крачол!
и още един съвет от мен - следващия път не си прави голям татус, освен ако не си на 100% убеден, че ще се получи така, както го искаш и няма да ти омръзне бързо.
Welcome to the Jungle...
Смени татуистаДо колкото знам премахването с лазер върви около 300лв на сесия, а за голям татус мисля, че бях чела поне 5-6 сесии.... Обаче може и много да бъркам, бях го чела отдавна
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Виждам, че си от Бургас, та направо ще те питам - що не отидеш при Даката на Богориди? Половин Бургас си направи татусите там.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!