- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Черен хумор
Ще ги карам поред.
Споменавам миро, чак когато той ме спомене /
За думите, може ддз все пак контактуваме всички у тоя форон и се прихваща..
Мацка всичко друго съм, но не и путкопоклонник.
Жалки опити да се правя на "мъжле", защото не съм окей с концепцията да се прекланям пред всяка високо планинска девойка, само защото има путка ли? Хмм, да права си сигурно съм жалко мъжле, защото не се водя по стереотипи и морални граници - първо сме хора, после се делим на всичко останало следователно както се държа с мъжете приятели, така и с жените.. единствено изключение правя за приятелката си. /Т.е уважавам я, угаждам (понякога) и прочие.
ЗАВИЖДАМ НА МИРО?За кое? 45те килограма? А-социалността? Мекото поведение?
Какво ми липсва на мен, когато не ме познаваш? В тоя форум се ебавам и може би един/двама ме познават истински.
А ако говориш за онова, със змиятаТ'ва е просто ебавка.. уважавам я достатъчно, че да не я наричам змия. Но го има и другият момент. При мен брашно не се мели.
Хората идват и си отиват, няма да търпя няк'ва, която и да е.
Т.е имам респект и уважение към половинката си, но това не значи, че бих й позволил да ми се качи на главата.
Гледай к'ва си груба, още не съм те извел на вечеря, вече искаш БДСМ ;с
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
хей, психично разстроения
относно това с прекланянето
понеже знам, че става дума за мен и понеже много взе да си вярваш
да ви разкажа една история от пощенската ми кутия
анархиту: 'ще станеш ли майка на децата ми'
и понеже ти казах, че съм безплодна и че си кухоглав в няколко теми, започнах да не ти изнасям
И понеже мирослав ти е отказал да пиете по бири, хайде и той вече е твар за теб
да не говорим, че си е точно избиване на комплекси и всичко това, което отричаш да си, всъщност е описание на личността ти
аз бих посетила доктор, ако бях на твое място
нЕма па!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.