- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изпитва ли нещо към мен?
Дори не знам как да започна. Преди време ми писа едно момче от бившия ми випуск, с което не сме се виждали от 4 години. Доста сме се променили и двамата и усещам, че не гледам на него вече като бивш съученик, а като мъж. Не знам дали това привличане е споделено, защото всеки път в който съм си мислела такива неща съм била рязана. Пишем си до 4-5 сутринта, правим си комплименти, разказва ми за семейството си, канил ме е да излизаме, но ме е страх да не се разочарова. От друга страна преди половин година приключих сериозна (поне за мен) връзка и ме е страх да се обвържа, да повторя грешките си и да ме наранят.![]()
По написаното съдя, че най-малкото си му симпатична. Разбирам, че ти е тръпка, ама нe си правиш услуга като нервничиш толкова.
Както вече отбелязах, на повечето тук ни е познато напрегнатото усещане преди да приемем за пръв път предложението на някой симпатяга, но... недей да намесваш разочарования. Не си длъжна да забавляваш никого, въпреки че тук-там статии/коментари/съвети тънко внушават обратното. Просто излезте, говорете за нещата, които са ви истински интересни и ви увличат, и отегчението ще е много далеч от вас, гаранция.
Колкото до емоционалните празнини след раздяла... ами те не са феномен, пък и преодоляването им си е ценно. Излизай, създавай контакти с хората и ги наблюдавай. Не мисли за негативното. Без него не може, обаче то, освен че те забива в кофти изживявания, може да ти донесе и адски ценен опит.
Последно редактирано от paradosou : 06-28-2014 на 16:41
Само от чата няма как да разбереш дали те харесва или не. Всъщност дори е невъзможно да те харесва, след като не те е виждал от толкова години. За сега това е просто интерес. От теб зависи дали ще го превърнеш в нещо повече.
Просто излезте на кафе или разходка и се вижте, това е. Баси сложния казус...
Прекалено много страхове имаш, а точно те ти пречат за по - нататъчно развитие на нещата с него. (среща като за начало) Ако наистина не си сигурна, не се занимавай с него, защото ще го подведеш, а предполагам не искаш това. Колкото до притесненията - неоснователни са.
След 15 ще се престраша да го поканя, защото има изпити преди това. Не знам какво ще стане, но пък ако седя и се вайкам тук само ще товаря излишно сървъра.
Ако наистина имаш чувства - опитай. Няма какво да губиш. Все някога трябва да преодолееш страха си от предната ти връзка не може цял живот да живеш в нея.
Ако ТИ имаш интерес към него покани го да излезете, може и той да е проявил интерес.. : ))
Поканих го да излезем, съгласи се, но от тогава насам не ми е писал и поканата ми си увисна във въздуха.Иначе си влиза във фейса, харесва разни снимки и е на линия.
Ами не повтаряй грешките си от предишната ти връзка може да имаш по голям успех .. в крайна сметка това че си приключила една "много важна" за теб връзка не означава че трябва да оставаш самадай си отново шанс да бъдеш щастлива но ако смяташ че няма как да е с този човек просто ЧАО и това е
![]()