.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: обичам я

Unhappy обичам я

Здравейте.Проблема ми е странна работа.Обичам приятелката си и сме заедно от година и нещо,но вече не съм влюбен в нея.Не мисля,че може да продължава така.Наистина я обичам и не искам да я нараня,но просто тръпката я няма.В момента съм единствената и опора и ако и кажа,че искам да се разделим ще я съсъпе напълно.Звучи тъпо,но какво да направя за да го приключи тя,а не аз.Моля ви без ебавки важно е за мен.

В такива моменти винаги е трудно. Проблемът е, че някои хора мислят, че има начин да зареждат гаджето си без да го наранят. Това е невъзможно. Щом има чувства, значи ще я нараниш, няма как безболезнено да й кажеш, че вече не я обичаш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Единствения шанс тя да априключи връзката ако те обича, това е да и изневериш ( и пак не е сигурно), с което пак ще я нараниш...
    Дръж се като мъж и си поговорете на 4 очи като хората.. НА ЖИВО. Няма начин да приключиш връзка, без да я нараниш, но поне имай добрестта да го направиш на живо като мъж,а не скрит зад клавиатурата... акквото и да и кажеш и да направиш, щом си решил, че няма да си с нея, значи ще я нараниш...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Кажи и, че искаш да си останете само приятели, защото не си готов за такава сериозна връзка. Тя би направила точно това ако беше на твое място.

Повече от фен Аватара на analgin
    Няма начин да се разделите и поне единият да не е наранен. Разговаряй с нея спокойно и внимателно , обясни й как се чувстваш и какво изпитваш вече към нея и да, със сигурност ще я заболи, но най-вероятно ще те разбере и ще го приеме.

Не мога да разбра как така човек може да ОБИЧА някой, а да е готов да го остави???? Просто няма логика. Или я обичаш или не. Имай в предвид, че ако сега я пуснеш после може да ти липсва и дано да е толкова умна, че да не се върне при теб.

Кажи и, че искаш да си останете само приятели, защото не си готов за такава сериозна връзка. Тя би направила точно това ако беше на твое място.

И как според теб ще имат нормални приятелски отношения след като са имали сериозна връзка ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Ivan Zahariev Виж мнението
    И как според теб ще имат нормални приятелски отношения след като са имали сериозна връзка ?
    Никак. Но поне ще скъса с нея и ще излезе "чист" от ситуацията.

Аз ако бях на мястото на приятелката ти, щях да усетя, че нещо не е наред, ако те обичах толкова, колкото ти очевидно обичаш нея. За да няма никаква тръпка, очевидно вече е останала само някаква привързаност, която се крепи на стари страсти. Говори с нея, намекни и. Би трябвало да загрее. Ако реши да се заяде си свършен.. Вероятно ще ти вгорчи живота с някой от тъпите си женски номера или поне можеш да си сигурен, че ще опита да злослови. Знам, щото и аз съм женско ://

ПП.
    Стискам палци в крайна сметка нещата да се развият добре. ^^

Голям фен Аватара на veilside88
    пожелавам ти истинска любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си