.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    DownloadVirus, що бе?

Интересно ми е октомври месец дали авторката пак ще започне да се оплаква от него в друга тема.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Айде сега да видим колко е трудно да намериш wifi на обществено място. В София има къде ли не, представям си в САЩ със сигурност не е по-трудно. Освен това има карти, с които можеш да звъниш от улични телефони и струват долар, два. Все ако толкова е искал да звънне, да пише.. могъл е. И няма как нищо да ме убеди в противното.

Добре бе, Наде, четеш ли ме въобще? Казвам, че може да е нямал време. Имам добър приятел, който е в Мериленд. Работи на две места, за 1 месец там е почивал 2 дни. Писал ми е два пъти, защото просто няма време. Има случаи, когато просто хората са заети, но това не означава че им пука по-малко за нас.
    Момчето, с което имам вземане-даване не ми беше писал около 3 седмици, защото е бил в болница, без телефон и лаптоп. Извини ми се и толкова. Трябва да се влиза в положение.
    А това ,че е писала, че влиза във фейсбук-моят редовно показва ,че съм онлайн, дори когато не съм. Това не е фактор, по който да съдим хората.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Добре бе, Наде, четеш ли ме въобще? Казвам, че може да е нямал време. Имам добър приятел, който е в Мериленд. Работи на две места, за 1 месец там е почивал 2 дни. Писал ми е два пъти, защото просто няма време. Има случаи, когато просто хората са заети, но това не означава че им пука по-малко за нас.
    Момчето, с което имам вземане-даване не ми беше писал около 3 седмици, защото е бил в болница, без телефон и лаптоп. Извини ми се и толкова. Трябва да се влиза в положение.
    А това ,че е писала, че влиза във фейсбук-моят редовно показва ,че съм онлайн, дори когато не съм. Това не е фактор, по който да съдим хората.
    Разбирам, Иве, ясно е, че човек е там за да работи и да изкарва пари. Идеята ми е, че след като приятелката ти е направила аборт все ще те е грижа как е и ще се постараеш да я чуеш.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Спасил се е пича
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Gerittto
    Guest
    Много мъже/момчета са такива има ли проблем бягат...ти му пиши и се разберете като големи хора, така само се измъчваш, ако поговорите поне ще ти стане ясно каква е причината за поведението му...

Извинявай,но да махнеш човешки живот заради простотията на двама е голяма глупост,ама адски голяма глупост.Аз нямам други думи.Като жена не знам как си могла да постъпиш така.Той е мъж уплашил се е което е нормално.Но ти като жена е трябвало да му налееш акъл.

Цитирай Първоначално написано от deadshadow13 Виж мнението
    Извинявай,но да махнеш човешки живот заради простотията на двама е голяма глупост,ама адски голяма глупост.Аз нямам други думи.Като жена не знам как си могла да постъпиш така.Той е мъж уплашил се е което е нормално.Но ти като жена е трябвало да му налееш акъл.
    Да съсипе собствения си живот, заради една грешка, това е глупавото. Ако си в ситуация като нейната, ти как щеше "да му налееш акъл"?

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да съсипе собствения си живот, заради една грешка, това е глупавото. Ако си в ситуация като нейната, ти как щеше "да му налееш акъл"?
    Щях да му кажа че е адски глупаво дете да плаща за неговата грешка,че ще има рожба,че трябва да го рода и по един или друг начин ще се справим с отглеждането.Стига да се обичат,ако той е бил мъж с акъл е щял да вземе правилното реение.

Не всичко, което хвърчи, се яде. Сама с дете хич не е лесно, защото той може много лесно да те зареже. А и струва ли си да си похабиш младостта, заради една грешка. Много сте ми забавни моралистите, когато говорите наизуст, но ако опре ножа до кокала, да видим какво бихте направили?

Към deadshadow13
    Аз съм студентка в 1-ви курс, уча и работя едновременно, понеже родителите ми нямат възможност да ме издържат. Много ми е трудно да се справям сама... не се гордея с това , което направих , много ми е болно, но като помисля реално аз няма какво да дам на това дете, както и "бащата".
    Много е лесно да съдите хората отстрани ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си