я Ива депресията е тук! как е живота в уондърленд?
Първоначално написано от RagioL я Ива депресията е тук! как е живота в уондърленд?
Първоначално написано от RagioL я Ива депресията е тук! как е живота в уондърленд? ami jivotyt e dobre slabee kato men ^^ kak vyrvi toi pri obiknovenite hora v obiknoveniya svyat? ( :
Първоначално написано от Ivaaaaa ami jivotyt e dobre slabee kato men ^^ kak vyrvi toi pri obiknovenite hora v obiknoveniya svyat? ( : ще трябва тях да питаш, на мен постоянно ми повтарят че съм ненормален нормалните боледуват и пият лекарства, при мен и двете не фигурират нормалните се депресират и съжаляват за действията си, аз не го правя
Последно редактирано от RagioL : 07-04-2014 на 13:51
Първоначално написано от RagioL нормалните се депресират и съжаляват за действията си, аз не го правя Ива е нормална.
Първоначално написано от RagioL ще трябва тях да питаш, на мен постоянно ми повтарят че съм ненормален нормалните боледуват и пият лекарства, при мен и двете не фигурират нормалните се депресират и съжаляват за действията си, аз не го правя dont be korava badka ne omalovajavai depresiyata mi, be!!! Първоначално написано от StringTheoryPracticist нз ти имаш много опит в нормалството :с Ива нормалната :Д sheldon...
Първоначално написано от Ivaaaaa dont be korava badka ne omalovajavai depresiyata mi, be!!! не се помпам с химия, така че не се броя за корава бадка
Правила