.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: Турчин

nordessaI
    Guest

Турчин

Направо към въпроса: Какво имате против турчините? В една тема в раздела видях, че едно момиче има "връзка" с турчин и всички бляк- мляк. Много такива мнения и коментари съм чела къде ли не из нета.. в моя град например, малките, които са на 13-14 масово с турчини си ходят например и ми е много интересно защо има такива реакции или негативни коментари. Не виждам нищо лошо в момчетата/мъжете турчини.
    Е, добре ако тръгнеш да се жениш за такъв, виждам защо са негативизмите, ама иначе не. Обяснете.

Да уточня- на 16,българка.

anonymous895156
    Guest
    турчини?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    що виждаш негативизъм в тва да се женят, а в другото не? къде е разликата?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ^ и аз това се питам
    n00bs

nordessaII
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    турчини?
    ох, съжалявам писала съм ги едни..

nordessaII
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    що виждаш негативизъм в тва да се женят, а в другото не? къде е разликата?
    ами чела съм и съм чувала, че турците попринцип се държат лошо към жените си, строги са и повечето са много религиозни.
    Както и да е. Искам да чуя мнения по зададения от мен въпрос.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Проблемът не е толково в "турчините", а в консервативният начин на меслене на по-старото поколение турци. Те смятат, че жената трябва да изгуби девствеността си в първата брачна нощ. За тях няма понятие гадже, а те женят направо за когото те решат. Също така ако момче от християнски произход иска да се ожени за мюсюлманка, после го искарват гяур и го унижават по всякакъв начин.

Може би след 10-20 години, когато поколенията се сменят ще има по-демократично и европейски настроени турци, но за сега различията оказват много голямо влияние върху това.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nordessaII Виж мнението
    ами чела съм и съм чувала, че турците попринцип се държат лошо към жените си, строги са и повечето са много религиозни.
    Както и да е. Искам да чуя мнения по зададения от мен въпрос.
    ми въпросът ти е малоумно изложен, какви мнения очакваш?
    или си против връзката с турци под всякаква форма, или я одобряваш
    кво е тва - е*е ми се ама само до половината

Мега фен
    е кво лошо има просто да ти се ебе с турчин ?
    и аз преди години познавах една, на която не бих й простил лол, ама беше хем проста, хем семейството й мега религиозно, хем тя доста крайна в мненията си. дето се вика само за ебане ставаше

та къв е проблемът ?

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ми въпросът ти е малоумно изложен, какви мнения очакваш?
    или си против връзката с турци под всякаква форма, или я одобряваш
    кво е тва - е*е ми се ама само до половината
    според мен някоя карабина я цепи и си търси оправдание, за да не спира да го прави (или поне има мерак да усети карабината на някой камилар/пясъчен човек/чалма/мюсли/аладин/ятаган/останалата част с устройство на човек, но различни от маймуни/тюрбан/алялялялляля/османец)
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Проблемът не е толково в "турчините", а в консервативният начин на меслене на по-старото поколение турци. Те смятат, че жената трябва да изгуби девствеността си в първата брачна нощ. За тях няма понятие гадже, а те женят направо за когото те решат. Също така ако момче от християнски произход иска да се ожени за мюсюлманка, после го искарват гяур и го унижават по всякакъв начин.

Може би след 10-20 години, когато поколенията се сменят ще има по-демократично и европейски настроени турци, но за сега различията оказват много голямо влияние върху това.
    аве кви са тея простотии ? Турците в България отдавна не са по религиозните изисквания, пък и в Турция.. Все едно не сте гледали новите турски филми за какво става въпрос.. по-голяма простотия от това не бях чел.

Град
    Niggaland
    един така да се каже познат, е турчин, решил да си хване приятелка българка, а негова роднина казала, да си търси туркиня и да не разваля традицията
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    един така да се каже познат, е турчин, решил да си хване приятелка българка, а негова роднина казала, да си търси туркиня и да не разваля традицията
    ami to i bulgari popove ima.. от форума също има две момчета - нпп и дефендер, дето така са по-религиозни, е? Това не означава, че е масово.
    Аз пък турците дето познававам и сме говорили на тая тема ... казват че няма такива неща, правят квото си искат.. А другите, които идват от Турция, които са по-религозни - в България изтрещяват.

Град
    Niggaland
    все ми е тая, аз избягвам да общувам с такива, тъпо ми е даже да им кажа имената
    n00bs

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Хайде да се разберем едно нещо. У нас турци няма. Има българи мохамедани. Те си се определят именно като българи, но с друга религия.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Хайде да се разберем едно нещо. У нас турци няма. Има българи мохамедани. Те си се определят именно като българи, но с друга религия.
    Не е вярно. Има и такива, които си се самоопределят като турци.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Как пък няма да има турци?! Има, при това - немалко.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Я се разходи в някой от университетите по София и ми кажи, че няма турци. Само като ги видя да се целуват и лошо ми става.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    аве кви са тея простотии ? Турците в България отдавна не са по религиозните изисквания, пък и в Турция.. Все едно не сте гледали новите турски филми за какво става въпрос.. по-голяма простотия от това не бях чел.
    Между филмите и действителността има огромна разлика. Това, което ти показват в центъра на Истанбул няма нищо общо с това, което се случва в анадола. Не си мисли, че всички са толкова демократични и светски настроени. Дори българските турци са една идея по-консервативни от колкото трябва (говоря за старото поколение).

Посочи ми един пример за християнин женен за мюсюлманка, в който момчето е било прието нормално, без предрасъдъци, от нейното семейство? Или пък християнка омъжена за мюсюлманин, при който мъжът и да я е оставил да си живее по нейния начин, да излиза с приятели, да ходи на плаж сама и тн. ..

Мацка, ти наистина ли си мислиш, че човек, който е възпитан по различен начин от мен и теб, ще може да се промени? изобщо дали ще поиска?

Няма как да харесам турския манталитет. Просто не.

Има прекрасни български момчета, за какво ми е да се хващам с турчин?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Между филмите и действителността има огромна разлика. Това, което ти показват в центъра на Истанбул няма нищо общо с това, което се случва в анадола. Не си мисли, че всички са толкова демократични и светски настроени. Дори българските турци са една идея по-консервативни от колкото трябва (говоря за старото поколение).

Посочи ми един пример за християнин женен за мюсюлманка, в който момчето е било прието нормално, без предрасъдъци, от нейното семейство? Или пък християнка омъжена за мюсюлманин, при който мъжът и да я е оставил да си живее по нейния начин, да излиза с приятели, да ходи на плаж сама и тн. ..
    За Турция знам, че има една голяма част европейски турци, които след 89-та година нали се местят там, които също като нашите - нагъват свинско без проблеми, само че не се разбират много добре с местните. Нашите турци са много по-различни от онези в Анадола. Младите пък въобще не ги интересува. Много, които виждам са тотално разхайтени. Тези, които познавам спазват обичайте им точно толкова, колкото и българите. С разликата, че са по-добри приятели, държат повече на семейството и на думата си и са много човечни, добросъвестни. Но има всякакви. Далеч са от някакви ислямски правила, дори и корана толкова са чели...

Цитирай Първоначално написано от nordessaI Виж мнението
    Направо към въпроса: Какво имате против турчините? В една тема в раздела видях, че едно момиче има "връзка" с турчин и всички бляк- мляк. Много такива мнения и коментари съм чела къде ли не из нета.. в моя град например, малките, които са на 13-14 масово с турчини си ходят например и ми е много интересно защо има такива реакции или негативни коментари. Не виждам нищо лошо в момчетата/мъжете турчини.
    Е, добре ако тръгнеш да се жениш за такъв, виждам защо са негативизмите, ама иначе не. Обяснете.

Да уточня- на 16,българка.
    Не прочетох цялата тема, но все пак ще си кажа мнението. Пълно е с българи (и др.), които плюят другите заради народността или расата им.. Ромите, аременците, турците ..чернокожите.. Аз наистина мисля, че като видиш даден човек и искаш да разбереш какъв е той (така да се каже ''читав'' или не) трябва да се запознаеш с него, за да определиш струва ли си да си приятел с този човек. Но повечето хора съдят хората не по характера им, а по външният вид, пола, сексуалната ориентация, расата или народността им. Ще дам пример с ромите. По принцип е вярно, че много от тях псуват, крадат и убиват, но има и добри роми, които просто не са имали късмета да се родят такива и сега всички да ги плюят.. (А омразата към турците е заради турското робство) Заради омразата си към турците сега турците всички ги обиждат и слагат под един знаменател, все едно са един дол дренки с еднакви характери и като видят такива не се интересуват какъв е характера им, а направо почват да им обясняват колко са противни и т. н. .. С други думи, на кратко: Аман от расисти. Има още какво да кажа по темата, но не ми се пише роман.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Аз не виждам какъв е проблемът, всеки има право на избор.
    Но искрено ме притеснява употребата на думата "турчин" и широкото й значение в България, защото очевидно тук хората определят всички изповядващи Исляма с нея, а не за човек, който е роден и живял в Турция.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Абсолютно е така. Пазят се като аристократите. Някой хване ли се с българин/българка и почват едни скандали защо не си е взел някой/някоя от "техните".

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    5 века робство
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си