.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: Турчин

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    аве кви са тея простотии ? Турците в България отдавна не са по религиозните изисквания, пък и в Турция.. Все едно не сте гледали новите турски филми за какво става въпрос.. по-голяма простотия от това не бях чел.
    Между филмите и действителността има огромна разлика. Това, което ти показват в центъра на Истанбул няма нищо общо с това, което се случва в анадола. Не си мисли, че всички са толкова демократични и светски настроени. Дори българските турци са една идея по-консервативни от колкото трябва (говоря за старото поколение).

Посочи ми един пример за християнин женен за мюсюлманка, в който момчето е било прието нормално, без предрасъдъци, от нейното семейство? Или пък християнка омъжена за мюсюлманин, при който мъжът и да я е оставил да си живее по нейния начин, да излиза с приятели, да ходи на плаж сама и тн. ..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Между филмите и действителността има огромна разлика. Това, което ти показват в центъра на Истанбул няма нищо общо с това, което се случва в анадола. Не си мисли, че всички са толкова демократични и светски настроени. Дори българските турци са една идея по-консервативни от колкото трябва (говоря за старото поколение).

Посочи ми един пример за християнин женен за мюсюлманка, в който момчето е било прието нормално, без предрасъдъци, от нейното семейство? Или пък християнка омъжена за мюсюлманин, при който мъжът и да я е оставил да си живее по нейния начин, да излиза с приятели, да ходи на плаж сама и тн. ..
    За Турция знам, че има една голяма част европейски турци, които след 89-та година нали се местят там, които също като нашите - нагъват свинско без проблеми, само че не се разбират много добре с местните. Нашите турци са много по-различни от онези в Анадола. Младите пък въобще не ги интересува. Много, които виждам са тотално разхайтени. Тези, които познавам спазват обичайте им точно толкова, колкото и българите. С разликата, че са по-добри приятели, държат повече на семейството и на думата си и са много човечни, добросъвестни. Но има всякакви. Далеч са от някакви ислямски правила, дори и корана толкова са чели...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си